ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Προχωράει για Πόπα – Δίνει μέχρι 250.000 ευρώ

Panathinaikos24 Team
10.01.2017 | 23:18
Προχωράει για Πόπα – Δίνει μέχρι 250.000 ευρώ | Panathinaikos24.gr

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος κορυφώνει τις επαφές με τη Στεάουα Βουκουρεστίου, προκειμένου να προχωρήσει την υπόθεση του Αντι Πόπα, που αρέσει πολύ στον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Ο διεθνής Ρουμάνος εξτρέμ, όπως έγινε γνωστό χθες, έχει προταθεί και εξετάζεται σοβαρά από το «τριφύλλι». Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης αρέσει πολύ στον τεχνικό των «πράσινων» και ο Νίκος Λυμπερόπουλος είναι σε επαφές, προκειμένου να προχωρήσει την υπόθεση. Οπως αποκάλυψε σήμερα ο πρόεδρος της Στεάουα, Τζίτζι Μπεκάλι, ο Πόπα αρνήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος.

Χαρακτηριστικά, τόνισε: «Πρότεινα στον Πόπα αύξηση του μισθού του περί τα 15.000 ευρώ, αλλά το αρνήθηκε. Είπε ότι θέλει να αποχωρήσει ως ελεύθερος. Τον ευχαρίστησα, αλλά η συμπεριφορά του ήταν αισχρή απέναντι στη Στεάουα».

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού εντείνει τις προσπάθειες, προκειμένου ο παίκτης να γίνει πράσινος, αλλά με ένα μικρό ποσό. Οπως έχουμε γράψει ξανά, οι «πράσινοι» δεν δίνουν πολλά χρήματα για την περαιτέρω ενίσχυση. Ετσι, είναι διατεθειμένοι να δώσουν περίπου 250.000 στους Ρουμάνους για να κάνουν δικό τους τον παίκτη και σε αυτή τη λογική κινείται ο Λυμπερόπουλος στις επαφές που κάνει για τον ποδοσφαιριστή. Το πιθανότερο είναι εντός της εβδομάδας να υπάρξει εξέλιξη επί του θέματος, καθώς οι συζητήσεις κορυφώνονται.

Ενότητες