Το «τριφύλλι» φαίνεται να μην μπορεί να ξεμπερδέψει γρήγορα με τον Βίκτορ Ιμπάρμπο. Ο Κολομβιανός φορ έμοιαζε να είναι κοντά σε ομάδα της Κίνας, όμως η υπόθεσή του πήρε άλλη τροπή από εκείνη που περίμενε ο ίδιος και οι «πράσινοι».
Πιο συγκεκριμένα, οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν παγώσει, με τον μάνατζερ του Ιμπάρμπο να κοιτάζει προς την Τουρκία.
Φυσικά αυτή η εξέλιξη είναι τραγική για τον Παναθηναϊκό, μιας και η μεταγραφική περίοδος τελειώνει και οι «πράσινοι» δεν μπορούν να κινηθούν για τους παίκτες που θέλουν. Αυτό συμβαίνει πρώτον γιατί ο Ιμπάρμπο πιάνει θέση ξένου και δεύτερον γιατί το συμβόλαιο του είναι πολύ… βαρύ.
Για την ακρίβεια όσο ο Ιμπάρμπο δεν βρίσκει ομάδα τόσο θα δυσκολεύει για τον Παναθηναϊκό η υπόθεση Ανσαριφάρντ αλλά και Μασούντ.