ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βιγιαφάνιες: «Μ’ αρέσει να παίζω στη θέση του εξτρέμ!»

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες έλυσε το… μυστήριο, καθώς αποκάλυψε πως του αρέζει να παίζει ως εξτρέμ περισσότερο απ’ ότι δεκάρι!

Βιγιαφάνιες: «Μ’ αρέσει να παίζω στη θέση του εξτρέμ!»

Όσα είπε ο Λούκας Βιγιαφάνιες στον «ΣΠΟΡ FM 94,6»:

«Κάναμε το χρέος μας και τίποτα παραπάνω. Πετύχαμε μία καλή νίκη, μία ευρεία νίκη που μας δίνει και ασφάλεια ενόψει του επαναληπτικού. Θέλουμε να συνεχίσουμε στο Κύπελλο και το δείξαμε σήμερα. Κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους δεν παίζαμε πολύ μπροστά, δεν είχαμε γρήγορη κίνηση στην επίθεση, ο αντίπαλος έπαιζε κλειστά και όλα αυτά μας δημιούργησαν πρόβλημα στο να φτιάξουμε παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος ανοίξαμε καλύτερα διαδρόμους, βρήκαμε λύσεις, κυκλοφορήσαμε πιο σωστά και γρήγορα τη μπάλα και κάπως έτσι φτάσαμε στο 3-0».

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ:

«Έχουμε αυτοπεποίθηση, παίζουμε εντός έδρας με τους φιλάθλους μας και θα κοιτάξουμε για το καλύτερο δυνατό για να τους δώσουμε χαρά» είπε ο Βιγιαφάνιες ερωτηθείς για το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ».

Για το αν του αρέσει να παίζει σαν δεκάρι ή σαν εξτρέμ, είπε:

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.511 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Παίζω όπου με χρειάζεται η ομάδα. Είναι αλήθεια πως στον άξονα συγκεντρώνεται περισσότερος κόσμος. Αν έπρεπε να επιλέξω, θα έλεγα πως μου αρέσει περισσότερο η θέση του εξτρέμ»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.