Ποδόσφαιρο

Άργησαν, αλλά το κατάλαβαν!

Άργησαν, αλλά το κατάλαβαν!

(Ξανά) έπαιξε με τη φωτιά, αλλά… προκρίθηκε ο Παναθηναϊκός που χρειάστηκε και πάλι τον Λέτο για να καθαρίσει τη «μπουγάδα» με τον Κισσαμικό. Γράφει ο Νικόλας Βασιλαράς.

Υπό μία έννοια «τέλος καλό όλα καλά» αφού πέρα από οτιδήποτε άλλο πάντα αυτό μετράει στο τέλος της ημέρας. Σε ένα ματς όπου ΞΑΝΑ ο Παναθηναϊκός έπαιξε με τη φωτιά όμως όχι απλά δεν κάηκε αλλά στο φινάλε πήρε και ένα πεντακάθαρο σκορ πρόκρισης. Τουλάχιστον βγήκε η υποχρέωση και έγινε το καθήκον και το αυτονόητο.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version