ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BLOG

Στο ΟΑΚΑ, ορίζει την τύχη του ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός Superfoods «σκότωσε» την Εφές με τον ίδιο τρόπο όπως έκανε η ομάδα του Περάσοβιτς στην Πόλη, πήρε βαθιά ανάσα και πλέον καλείται να δείξει το ίδιο πάθος και την ίδια μαχητική ψυχή και μακριά από το ΟΑΚΑ. Γράφει ο Γιάννης Μιχαλάκης.

Στο ΟΑΚΑ, ορίζει την τύχη του ο Παναθηναϊκός

Αποχωρώντας από την Πόλη ο Παναθηναϊκός, την 4η Νοεμβρίου του 2016, άπαντες οι «πράσινοι», μονολογούσαν πως χάθηκε εκείνο το ματς. Κάτι ανάλογο συνέβη και απόψε. Η Εφές κρατά το ματς στα χέρια της, ο Τζέιμς παίρνει έξυπνα το φάουλ και στέλνει το ματς στον έξτρα χρόνο. Από κει και πέρα, συγχωρήστε με, όλοι ξέραμε ποιος θα είναι ο νικητής, αφού ο Παναθηναϊκός στο σπίτι του, κάνει το κουμάντο…

Για σαράντα λεπτά, ο Παναθηναϊκός Superfoodsπάλευε με τους «δαίμονες» του, έφτασε μια ανάσα από την ήττα που θα τον έβαζε σε μεγάλους μπελάδες, ακόμα και για την πρόκριση, εντούτοις ο πολύς… Ρίβερς έκανε τα δικά του και πάλι και ο Παναθηναϊκός Superfoods πήρε τη νίκη.

Η εικόνα της ομάδας δεν είναι καλή. Μην κοροϊδευόμαστε. Ο Παναθηναϊκός Superfoods, προχωράει ασθμαίνοντας… νικάει στο «σπίτι» του έστω και δύσκολα, αλλά αν θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω, πρέπει να τα βρει… με τον εαυτό του.

Θεαματικός, πολυδιάστατος και με αναγεννημένους Ιωάννη και Χουάντσο ο Παναθηναϊκός
Θεαματικός, πολυδιάστατος και με αναγεννημένους Ιωάννη και Χουάντσο ο Παναθηναϊκός 853 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι παίκτες του τριφυλλιού είναι εξαιρετικοί. Το ρόστερ είναι πραγματικά υψηλού επιπέδου, αυτό είναι αδιαμφισβήτητο. Το θέμα λοιπόν είναι το κατά πόσο και σε πόσο χρόνο ο Τσάβι Πασκουάλ θα καταφέρει να μετατρέψει το περίσσιο ταλέντο των παικτών του σε ομάδα. Γιατί ομάδα, δεν είναι ο Παναθηναϊκός.

Βραδιές σαν την αποψινή, «χαρίζουν» αυτοπεποίθηση, βαθμούς και ανάσες… ψυχολογίας, ωστόσο για να φτάσει το «τριφύλλι» να παίζει κανονικό μπάσκετ και να γίνει πραγματική ομάδα, θα πάρει χρόνο, κάτι που είναι λογικό. Αν η ομάδα βγάλει από πάνω της το «πρέπει» και δουλέψει απρόσκοπτη για να δημιουργήσει ένα σύνολο που πραγματικά σε βάθος χρόνου θα είναι ανταγωνιστικό και έτοιμο να φτάσει στην κορυφή, τότε όλα θα πάνε καλά. Αν βιαστεί για φέτος, τότε μάλλον θα αποτύχει.

ΥΓ.1: Τη Δευτέρα κρίνεται ένας τίτλος. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού χρωστούν στον κόσμο τους μια νίκη επί του Ολυμπιακού…

ΥΓ.2: Πιθανή νίκη στο ΣΕΦ-εκτός από το κύπελλο-θα δώσει κι’ άλλα σημαντικά πράγματα στον Παναθηναϊκό. Μπορεί να αποτελέσει και το εφαλτήριο για μια πορεία στην Ευρωλίγκα, διαφορετική…

ΥΓ.3: Ο Κέι Σι Ρίβερς κουβαλάει μεγάλα «καρύδια». Μαζί με τον Σίνγκλετον, μακράν οι κορυφαίες προσθήκες του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι.

ΥΓ.4: Ακόμα ψάχνεται ο Τσάβι Πασκουάλ. Βρήκε ένα υλικό που δεν το διάλεξε και αυτό φαίνεται. Οι επιλογές του πολλές φορές στα κρίσιμα σημεία, δεν είναι οι ενδεδειγμένες, παρότι θεωρείται μετρ. Μόλις «πιάσει» την ομάδα για τα καλά, τότε θα αρχίσουμε να βλέπουμε περισσότερα και καλύτερα πράγματα.

ΥΓ.5: Η πρώτη “κανονική” εμφάνιση του Τζεντίλε. Όσοι χλευάζουν, θα δαγκώνουν τη γλώσσα τους σε λίγο καιρό. Στο χέρι του Ιταλού είναι…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...