ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γκάμπριελ: «Ήταν θέμα εγωισμού»

Το μεγάλο κίνητρο του Παναθηναϊκού, ήταν ο εγωισμός μετά τις τρεις ήττες από τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Κένι Γκάμπριελ.

Γκάμπριελ: «Ήταν θέμα εγωισμού»

Ο Αμερικανός, ο οποίος ήταν παράγοντας «Χ» για τον Παναθηναϊκό απόψε με 14 πόντους και μεγάλα σουτ, στάθηκε στον εγωισμό που είχε αυτός και οι συμπαίκτες του, ενώ πρόσθεσε πως είναι ευτυχισμένος στο «τριφύλλι».

Όσα είπε ο Κένι Γκάμπριελ:

«Ήταν θέμα εγωισμού. Όταν έχεις χάσει τρεις φορές σερί, σίγουρα θες να αντιδράσεις. Είχαμε πει πως θα παλέψουμε και το κάναμε. Φάνηκε πως το θέλαμε περισσότερο, είχα εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και ήξερα ότι όταν θα βρισκόμαστε καλύτερα σαν σύνολο, θα τα πάμε καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη-πρόκριση».

Για την προσωπική του απόδοση, ανέφερε:

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 53.066 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα μου, όλα τα παιδιά με έχουν βοηθήσει πολύ από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα. Σήμερα το πρωί έμαθα ότι θα είμαι στη 12άδα, ελπίζω σε ανάλογη συνέχεια».

Σε ερώτηση για το αν ήταν έξτρα κίνητρο γι’ αυτόν να παίξει καλά απέναντι στον Ολυμπιακό, λόγω του ότι το καλοκαίρι είχε φτάσει κοντά στο να φορέσει τα ερυθρόλευκα, απάντησε:

«Δεν μπορώ να πω αν ήταν κίνητρο ή όχι, είμαι στον Παναθηναϊκός που είναι πολύ μεγάλος σύλλογος και είμαι ευτυχισμένος εδώ. Και θα είμαι περισσότερο αν μείνω πολλά χρόνια»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...