ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ρίβερς: «Κάναμε αυτό που έπρεπε!»

Μετά από τρεις σερί ήττες από τον Ολυμπιακό φέτος, ο Παναθηναϊκός δεν είχε άλλη επιλογή από το να κερδίσει το ματς, σύμφωνα με τον Κέι Σι Ρίβερς.

Ρίβερς: «Κάναμε αυτό που έπρεπε!»

Ο Αμερικανός άσος, πραγματοποίησε μια ακόμη τεράστια βραδιά, σκόραρε 27 πόντους και οδήγησε τον Παναθηναϊκό σε μια μεγάλη νίκη.

Όσα ανέφερε ο Κέι Σι Ρίβερς στην κάμερα της Nova:

«Κάναμε αυτό που έπρεπε. Δεν ήμασταν καλοί, αλλά έχει υπάρξει πρόοδος. Θέλαμε να είμαστε οι εαυτοί μας, να είμαστε ο Παναθηναϊκός. Το θέλαμε παραπάνω, μας κούρασε να χάνουμε από την ίδια ομάδα. Παλέψαμε, έχουν πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για άλλη μια μάχη. Δεν θα έλεγα πως αλλάξαμε κάτι, απλά ήμασταν πιο υπομονετικοί. Κυκλοφορήσαμε τη μπάλα, τα καταφέραμε».

Όταν ρωτήθηκε για τη φωτογραφία που έβαλε πρόσφατα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που τον καλούσε να μείνει για πάντα στην ομάδα δήλωσε:

«Μου αρέσει ότι κάποιος με θέλει κάπου, αλλά ακόμα υπάρχουν μερικοί μήνες μέχρι τότε. Θέλω να είμαι σε μια χώρα που αγαπάει το μπάσκετ».

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 51.256 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.