ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ PANATHINAIKOS24.GR

Ολα δείχνουν νέο συμβόλαιο για δυο χρόνια στον Ρίβερς!

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού επικοινώνησαν με τον μάνατζέρ του για νέο συμβόλαιο στον Κει Σι Ρίβερς και η απάντηση που έλαβαν ήταν η εξής: «Θέλουμε να μείνουμε όσα χρόνια μείνει και ο Πασκουάλ». Προς νέα συμφωνία οι δυο πλευρές.

Ολα δείχνουν νέο συμβόλαιο για δυο χρόνια στον Ρίβερς!

Οι συζητήσεις για νέα συμφωνία με τον εντυπωσιακό Κέι Σι Ρίβερς άρχισαν, μετά και τα όσα φοβερά και τρομερά κάνει ο Αμερικανός με την πράσινη φανέλα. Οι πληροφορίες του panathinaikos24.gr αναφέρουν ότι άνθρωποι του «τριφυλλιού» επικοινώνησαν με τον μάνατζερ του παίκτη, ώστε να συζητήσουν την επέκταση της συμφωνίας των δυο πλευρών. Το συμβόλαιο που έχει τώρα ο Ρίβερς είναι για ένα χρόνο με οψιόν ανανέωσης  από τους “πράσινους” για έναν ακόμη.

Ο ίδιος θέλει να συνεχίσει για πολλά χρόνια  με το «τριφύλλι» και όλα δείχνουν ότι δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα στις συζητήσεις. Ακόμη δεν υπάρχει συμφωνία, αλλά οι πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αναφέρουν το εξής:

Ο ατζέντης του Ρίβερς μετέφερε την επιθυμία του πελάτη του η οποία είναι να υπάρξει εγγυημένο συμβόλαιο το οποίο χρονικά θα είναι ίδιο με αυτό του Τσάβι Πασκουάλ! Ο Ρίβερς θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό για πολλά χρόνια και παράλληλα να συνυπάρξει με τον Καταλανό. Το συμβόλαιο του προπονητή του «τριφυλλιού» είναι τριετές. Συνεπώς, ο Αμερικανός ζητάει τουλάχιστον διετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 50.237 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τις επόμενες ημέρες οι συζητήσεις θα κορυφωθούν και αν όλα πάνε καλά ο Ρίβερς θα υπογράψει νέο συμβόλαιο που θα τον δένει για τουλάχιστον ακόμη δυο χρόνια με την ομάδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.