ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Χαραλαμπόπουλος: «Το χειρότερό μας παιχνίδι κόντρα στη Φενέρ»

Τη χειρότερή του φετινή εμφάνιση έκανε ο Παναθηναϊκός Superfoods κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, όπως δήλωσε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Χαραλαμπόπουλος: «Το χειρότερό μας παιχνίδι κόντρα στη Φενέρ»

Αναλυτικά το blog του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Η πολύ καλή εμφάνιση και η σημαντική νίκη επί του Ολυμπιακού, που μας έδωσε και την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου, δεν είχαν συνέχεια στην Κωνσταντινούπολη. Δυστυχώς, δεν παρουσιάσαμε καλό πρόσωπο απέναντι στη Φενέρμπαχτσε με αποτέλεσμα να γνωρίσουμε μια βαριά ήττα. Ήταν ένα από τα χειρότερα φετινά μας παιχνίδια, αν όχι το χειρότερο. Τίποτα δεν μας πήγε καλά, από την αρχή μέχρι το τέλος. Είναι αναγκαίο να το αφήσουμε πίσω μας και να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη στη συνέχεια της σεζόν, αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι καλό.

Η φετινή αγωνιστική περίοδος είναι ιδιαίτερα δύσκολη και απαιτητική. Οι αγώνες είναι αλλεπάλληλοι και σκληροί. Απαιτείται συγκέντρωση σε όλα τα ματς, είτε είναι για το πρωτάθλημα, είτε για το Κύπελλο, είτε για την Ευρωλίγκα. Οποιαδήποτε χαλάρωση μπορεί να αποβεί μοιραία, όπως συνέβη και στο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.298 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως προανέφερα, όμως, λόγω του βεβαρημένου προγράμματος δεν έχουμε τη δυνατότητα να κοιτάζουμε πίσω μας. Η επόμενη εβδομάδα περιλαμβάνει δύο αγώνες για την Ευρωλίγκα, με αντιπάλους τη Μπαρτσελόνα και τον Ερυθρό Αστέρα, πριν το ματς πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό. Πρόκειται για τρία κρίσιμα παιχνίδια, ωστόσο αυτή τη στιγμή σκεφτόμαστε μόνο εκείνο με τον Προμηθέα.

Επιστρέφοντας από την Κωνσταντινούπολη έχουμε το ταξίδι για την Πάτρα για να αντιμετωπίσουμε μια αξιόλογη ομάδα, όπως είναι ο Προμηθέας. Πρόσφατα άλλαξαν προπονητή, ενώ έχουν ενισχύσει το ρόστερ τους. Επιβάλλεται να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι, ώστε να μην βρεθούμε προ εκπλήξεων».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...