ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ευκαιρία για δοκιμές και ξεκούραση

Το αποψινό παιχνίδι κόντρα στον Προμηθέα Πατρών δίνει την δυνατότητα στον Πασκουάλ να «ανοίξει» το ροτέισον ώστε να ξεκουράσει τις πολύτιμες μονάδες του ρόστερ ενόψει της δύσκολης συνέχειας

Ευκαιρία για δοκιμές και ξεκούραση

Σε λιγότερο από τρεις ώρες, οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν στην Πάτρα τον Προμηθέα, σε αναμέτρηση για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League.

Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο «μονομάχων» δίνει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία στον Τσάβι Πασκουάλ να ξεκουράσει όσο το δυνατόν περισσότερο τα «πρώτα βιολιά του», «ανοίγοντας» το ροτέισον του προκειμένου να δώσει ανάσες σε παίκτες όπως οι Ρίβερς και Τζέιμς, οι οποίοι στα τρία τελευταία παιχνίδια με Εφές, Ολυμπιακό και Φενέρ πήραν στις «πλάτες» τους το «βάρος» της επίθεσης.

Παράλληλα, η διεύρυνση του ροτέισον αναμένεται να «εξυπηρετήσει» όσους καλαθοσφαιριστές δεν έλαβαν αρκετό χρόνο συμμετοχής κατά τη διάρκεια του «καυτού» Ιανουαρίου, που περιελάμβανε back-to-back ντέρμπι σε Ευρωλίγκα και Κύπελλο και συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς καθώς  από αύριο ξεκινά η προετοιμασία για τα ματς-φωτιά με Μπαρτσελόνα (εντός) και Ερυθρό Αστέρα (εκτός).

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 23.506 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.