ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Τερψιθέα-Παναθηναϊκός 35-100

«Κατοστάρα» για τον Παναθηναϊκό! (Pics)

Ο Παναθηναϊκός πέρασε πάνω… από την Τερψιθέα, τη διέλυσε με 100-35 και έφτασε τις εννέα νίκες (9-2) στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ γυναικών!

«Κατοστάρα» για τον Παναθηναϊκό! (Pics)

Η ομάδα του Πέτρου Πρέκα, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίστασης στην Τερψιθέα και με φοβερή εμφάνιση την υπέταξε με το εντυπωσιακό 100-35. Οι πράσινες έφτασαν τις εννιά νίκες στην Α1 και συνεχίζουν! Μετά την ήττα του Αθηναϊκού, ο Παναθηναϊκός παρέμεινε μόνος στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, πίσω από τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με το επιβλητικό 100-35 της Τερψιθέας στην Γλυφάδα, στο πλαίσιο της 11η αγωνιστικής της Α1 Μπάσκετ γυναικών. Η ομάδα μας πιάνοντας πολύ καλή απόδοση είχε τον πλήρη έλεγχο του σκορ σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, καταφέρνοντας να ανεβάζει συνεχώς τη διαφορά με πολύ καλά ποσοστά στην επίθεση και παράλληλα να παίζει πολύ καλή άμυνα. Ο προπονητής της ομάδας Πέτρος Πρέκας είχε δυνατότητα να δώσει χρόνο συμμετοχής και στις νεαρότερες αθλήτριες, οι οποίες ανταπεξήλθαν με τον καλύτερο τρόπο.

Τα δεκάλεπτα: 14-21, 25-46, 26-70, 35-100

Α.Ο. Τερψιθέας (Χρηστίδης): Χειλάκου, Τζάρου 11, Σουλο, Κώτση 3, Μπαμπή 5, Σπηλιώτις 16, Κρητικοπούλου

Παναθηναϊκός Α.Ο. (Πρέκας): Κάσδαγλη 3 (1), Μούλη 10 (1), Στούπα 13 (1), Σαπαλίδου 3 (1), Καλαμπάκου 5 (1), Πράπα 8, Σλούκα, Δίελα 5 (1), Έιβερι 12 (1), Άνταμς 5 (1), Εζέτζα 6, Χάμπτον 22.

ÔÅÑØÉÈÅÁ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ (ÃÕÍÁÉÊÅÓ)
ÔÅÑØÉÈÅÁ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ (ÃÕÍÁÉÊÅÓ)

 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE