ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αργούν Γουακάσο-Εμποκού, έρχεται ο Κουλιμπαλί

Οι τρεις Αφρικανοί του Παναθηναϊκού, Γουακάσο, Εμποκού και Κουλιμπαλί, βρίσκονται στη Γκαμπόν για το Κόπα Άφρικα. Πότε ενδέχεται να επιστρέψουν, ποιος αργεί, ποιος έρχεται πιο σύντομα.

Αργούν Γουακάσο-Εμποκού, έρχεται ο Κουλιμπαλί

Πέραν των τραυματισμών, των τιμωριών και των… φευγάτων, ο Παναθηναϊκός είναι αναγκασμένος να περιμένει την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων των τριών Αφρικανών ποδοσφαιριστών του, οι οποίοι βρίσκονται στο Κόπα Άφρικα.

Μπουμπάρακ Γουακάσο, Ουσμάν Κουλιμπαλί και Πολ Ζοσέ Εμποκού, βρίσκονται στη Γκαμπόν, με τις ομάδας της Γκάνας, του Μάλι και του Κονγκό, αντίστοιχα.

Η Γκάνα του Γουακάσο-η οποία νίκησε το Μάλι του Κουλιμπαλί προχθές-έχει ήδη προκριθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης, με τον αγώνα απέναντι στην Αίγυπτο να διεξάγεται την Τετάρτη 25/1, για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων, με τους προημιτελικούς να διεξάγονται 28-29/1. Άρα ο Γουακάσο θα λείψει τουλάχιστον μέχρι και τις 29 του μήνα, ενώ αν προκριθεί η ομάδα του στα ημιτελικά, θα αργήσει ακόμα περισσότερο.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.253 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το Κονγκό του Πολ Ζοσέ Εμποκού, παίζει αύριο (24/1) με το Τόγκο, με την ομάδα του άσου του Παναθηναϊκού, να βρίσκεται πρώτη στον όμιλο (τελευταίο το Τόγκο) και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα πάρει το εισιτήριο για την προημιτελική φάση, οπότε και εκείνος θα λείψει μέχρι τέλος του μήνα, τουλάχιστον.

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί, είναι ο πρώτος που θα επιστρέψει, αφού το Μάλι βρίσκεται στην τρίτη θέση του 4ου ομίλου με μόλις ένα βαθμό και αγωνίζεται κόντρα στην Ουγκάντα, η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση, θέλοντας νίκη και παράλληλα ήττα της Αιγύπτου, από την Γκάνα, προκειμένου να βρεθεί στη 2η θέση (ισοβαθμία με Αίγυπτο) και να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες για πρόκριση, ανάλογα με το goal average που θα έχει προκύψει.

Συμπερασματικά, ο Ουσμάν Κουλιμπαλί, είναι πολύ πιθανό στα τέλη της εβδομάδας να επιστρέψει στην Ελλάδα, σε αντίθεση με τους Γουακάσο-Εμποκού, οι οποίοι έχουν ακόμα δρόμο μπροστά τους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...