ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Σήμερα τα νεότερα

Αγωνία για Σίνγκλετον, στην τελική ευθεία ενόψει Μπαρτσελόνα

Εν αναμονή των απαντήσεων των εξετάσεων που υπεβλήθη ο Κρις Σίνγκλετον, στον Παναθηναϊκό Superfoods, με την αγωνία να φτάνει στα ύψη! Αμφίβολος και ο Φώτσης.

Αγωνία για Σίνγκλετον, στην τελική ευθεία ενόψει Μπαρτσελόνα

Λίγο πριν ακόμα μία «διαβολοβδομάδα», όπου ο Παναθηναϊκός Superfoods υποδέχεται την Μπαρτσελόνα (Τρίτη 24/1) και φιλοξενείται από τον Ερυθρό Αστέρα (Πέμπτη 26/1), ο Τσάβι Πασκουάλ περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Κρις Σίνγκλετον, ο οποίος ταλαιπωρείται από μια θλάση.

Ενδεχόμενη απουσία του Αμερικανού, θα στοιχίσει στον Παναθηναϊκό, αφού θα μείνει ο Γιάννης Μπουρούσης μόνος του στο «5». Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση της ομάδας, πριν το αυριανό ματς με τους καταλανούς στο ΟΑΚΑ, με το θέμα του Σίνγκλετον να ξεκαθαρίζει την τελευταία στιγμή.

Ο Αμερικανός δεν είναι όμως το μοναδικό πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει ο Τσάβι Πασκουάλ. Και ο Αντώνης Φώτσης παραμένει αμφίβολος ενόψει Μπαρτσελόνα, αφού και αυτός έκανε ατομικό χθες και θα ξεκαθαρίσει σήμερα και η δική του κατάσταση.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 16.850 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο κίνδυνος να αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός χωρίς ψηλούς… απέναντι στην Μπαρτσελόνα είναι εφικτός, ωστόσο περισσότερα θα γίνουν γνωστά μετά τις 18:00 το απόγευμα, όπου θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση της ομάδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.