ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Μαέστρος» Διαμαντίδης, «εξολοθρευτής» Ραντούλιτσα! (vid)

Στο τελευταίο εν ελλάδι «συναπάντημα» του Παναθηναϊκού με τη Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ, οι «πράσινοι» του Σάσα Τζόρτζεβιτς είχαν καταφέρει να επικρατήσουν της ομάδας του Τσάβι Πασκουάλ με 93-86, σε ένα ματς όπου οι Διαμαντίδης και Ραντούλιτσα είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο

«Μαέστρος» Διαμαντίδης, «εξολοθρευτής» Ραντούλιτσα! (vid)

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε το βράδυ (20:45) την παλιά του γνώριμη, Μπαρτσελόνα, σε αναμέτρηση για την 19η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, 13 μήνες μετά την τελευταία τους συνάντηση στο Μαρούσι.

Συγκεκριμένα, η τελευταία επίσκεψη των «μπλαουγκράνα» στην έδρα του εξάστερου συνέβη στις 4 Δεκεμβρίου του 2015, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου. Οι «πράσινοι» του Σάσα Τζόρτζεβιτς ήθελαν «διακαώς» τη νίκη, ώστε να κάνουν «βήμα» πρόκρισης στο Top-16, κάτι που εν τέλει πέτυχαν επικρατώντας της Μπαρτσελόνα με 93-86.

Σε εκείνο το ματς, καθοριστική ήταν η παρουσία και η απόδοση των Δημήτρη Διαμαντίδη και Μίροσλαβ Ραντούλιτσα. Ο μεν πρώτος έκανε στο παρκέ τα… συνηθισμένα. Δηλαδή, τα πάντα! Ο «Μήτσος» τελείωσε το παιχνίδι έχοντας 20 πόντους, 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ευστοχώντας μάλιστα σε ένα καθοριστικό τρίποντο στο 35′, το οποίο «έγειρε» την «πλάστιγγα» υπέρ του Παναθηναϊκού.

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 23.508 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, ο Μίρο Ραντούλιτσα ήταν άξιος συμπαραστάτης του Διαμαντίδη, κυριαρχώντας στο «ζωγραφιστό», έχοντας απολογισμό 25 πόντων με 8/9 δίποντα. Τους δύο αυτούς καλαθοσφαιριστές ακολούθησε από κοντά και ο Νικ Καλάθης, ο οποίος «άγγιξε» το double-double με 9 πόντους και 10 ασίστ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.