ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η καλύτερη εμφάνιση… μέχρι την επόμενη!

Ο Γιάννης Μπουρούσης πραγματοποίησε κόντρα στην Μπαρτσελόνα την καλύτερή του εμφάνιση με την πράσινη φανέλα, όντας καθοριστικός σε άμυνα και επίθεση

Η καλύτερη εμφάνιση... μέχρι την επόμενη!

Ο 33χρονος σέντερ άφησε πίσω του τις «μουδιασμένες» εμφανίσεις των προηγούμενων εβδομάδων και το βράδυ της Τρίτης, κόντρα στη Μπαρτσελόνα, θύμισε τον καταλυτικό καλαθοσφαιριστή της προηγούμενης σεζόν.

Ο απολογισμός του «Μπουρού» ήταν 14 πόντοι (3/5 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 5/6 βολές), 11 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 8 κερδισμένα φάουλ, συγκομιδή η οποία του έδωσε 31 βαθμούς στο index rating.

Η εμφάνισή του αυτή τον ανέδειξε MVP της αναμέτρησης με τους «μπλαουγκράνα» ενώ παράλληλα τον θέτει υποψήφιο και για την κατάκτηση του τίτλου του πολυτιμότερου παίκτη της 19ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 22.828 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.