ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Φουλάρει για Ίσακ

Σε καλό δρόμο βρίσκεται η υπόθεση του Μίκαελ Ίσακ για τον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τους Δανούς.

Φουλάρει για Ίσακ

Ο ποδοσφαιριστής φέρεται να πιέζει τη Ράντερς να τον παραχωρήσει και είναι πολύ πιθανό το θέμα να έχει τελειώσει θετικά για το “τριφύλλι” μέχρι το τέλος της εβδομάδας και ο Σουηδός επιθετικός να έρθει στη χώρα μας για να υπογράψει με τους “πράσινους”.  Ολα αυτά τη στιγμή που από τον Παναθηναϊκό δεν επιβεβαιώνεται το παραμικρό.

Η υπόθεση, πάντως, φαίνεται να είναι σε καλό δρόμο, μα τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί τελειωμένο. Η Ράντερς ζητούσε αρχικά 600.000 ευρώ για να παραχωρήσει τον παίκτη και πλέον έχει ρίξει τις απαιτήσεις της στα μισά χρήματα.

Από εκεί και πέρα, ο Νίκος Λυμπερόπουλος είναι σε διαπραγματεύσεις με έναν ακόμη ποδοσφαιριστή, με σκοπό αυτός να αποκτηθεί δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν. Το θέμα του Ράιαν Μέντες είναι πάντα ανοικτό, αλλά αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι υπάρχει διαφορά στο οικονομικό με τον εξτρέμ της Λιλ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.