ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (19:00, NS-4)

Για την πρώτη κούπα της χρονιάς στου Ρέντη

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη» (19.00, Novasports-4HD) στον νοκ-άουτ ημιτελικό του League Cup στο βόλεϊ ανδρών.

Για την πρώτη κούπα της χρονιάς στου Ρέντη

Μετά την… «ετσιθελική» απόφαση της ΕΣΑΠ η οποία όρισε τους δύο ημιτελικούς όποτε αυτή ήθελε, όπου ήθελε, ήρθε η ώρα να μιλήσουν οι ομάδες, με τον Παναθηναϊκό να πηγαίνει να παίξει στον Πειραιά, κόντρα στον Ολυμπιακό (και κόντρα σε όλους) έναν ημιτελικό.

Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου, προέρχεται από την εύκολη νίκη επί του Παμβοχαϊκού για το πρωτάθλημα, βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, συμμετέχοντας για πρώτη φορά στην ιστορία του σε ημιτελικό League Cup «Νίκος Σαμαράς».

Ο διαγώνιος του τριφυλλιού Πέπε Γκονζάλες αναφορικά με τον ημιτελικό, είπε: «Καταρχάς είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που θα αγωνιστούμε στο φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ και φυσικά στόχος μας είναι η νίκη ώστε να παίξουμε στον τελικό. Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι και από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση».

Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό 1.099 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Κουτσούλας. Παρατηρητές: Γεωργόπουλος, Βαρθαλίτης. Επόπτες: Ράντσιου, Μαριδάκης. Γραμματεία: Μητροπούλου.

Ο τελικός θα διεξαχθεί ή στην έδρα του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού, στις 28/1.

 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.