ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Έφτιαξε» Παππά, ώρα να… «φτιάξει» και τον Νίκολς!

Ο Νίκος Παππάς επέστρεψε… παίζει με το μαχαίρι στα δόντια, με τον Τσάβι Πασκουάλ να προσθέτει ένα ακόμα «όπλο» στα φαρέτρα του. Σειρά παίρνει (;) ο Νίκολς.

«Έφτιαξε» Παππά, ώρα να… «φτιάξει» και τον Νίκολς!

Ο Τσάβι Πασκούαλ γνωρίζει πολύ καλά και ο ίδιος, πως ο Παναθηναϊκός απέχει πολύ ακόμα από το να γίνει πραγματική ομάδα και γι’ αυτό δουλεύει καθημερινά. Τρανή απόδειξη ο Νίκος Παππάς.

Ο Έλληνας γκαρντ μπήκε στην Πάτρα, άλλαξε τη ροή του αγώνα και ο Παναθηναϊκός απέφυγε το ΣΟΚ. Χθες, παρότι σκόραρε μόλις δύο πόντους, οι άμυνες πάνω στον Ράις και η γενικότερη παρουσία του, έδειξαν πως επέστρεψε πραγματικά, ανοίγοντας το rotation του Πασκουάλ, ο οποίος σαφώς υπολογίζει (και υπολόγιζε) στον Παππά.

Σειρά παίρνει… ο Ντεμέτρις Νίκολς. Ο Αμερικανός, η αλήθεια είναι πως δεν έχει βρει τα πατήματά του και αν εξαιρέσει κανείς, κάποιες σκόρπιες καλές εμφανίσεις, δεν έχει μπει στο κλίμα.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 48.746 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κάτι οι προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, κάτι η έλευση του Πασκουάλ, έβγαλαν εκτός… ρυθμού τον Νίκολς, ο οποίος το τελευταίο διάστημα, δεν παίζει πολύ. Σε κάθε περίπτωση, ο Αμερικανός, είναι το επόμενο μεγάλο «στοίχημα» του Τσάβι Πασκουάλ. Να βρει χώρο και ρόλο στον Νίκολς και να προσθέσει ένα ακόμα κομμάτι στο πάζλ της ομάδας του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...