Μπάσκετ

«Έφτιαξε» Παππά, ώρα να… «φτιάξει» και τον Νίκολς!

Ο Νίκος Παππάς επέστρεψε… παίζει με το μαχαίρι στα δόντια, με τον Τσάβι Πασκουάλ να προσθέτει ένα ακόμα «όπλο» στα φαρέτρα του. Σειρά παίρνει (;) ο Νίκολς.

Ο Τσάβι Πασκούαλ γνωρίζει πολύ καλά και ο ίδιος, πως ο Παναθηναϊκός απέχει πολύ ακόμα από το να γίνει πραγματική ομάδα και γι’ αυτό δουλεύει καθημερινά. Τρανή απόδειξη ο Νίκος Παππάς.

Ο Έλληνας γκαρντ μπήκε στην Πάτρα, άλλαξε τη ροή του αγώνα και ο Παναθηναϊκός απέφυγε το ΣΟΚ. Χθες, παρότι σκόραρε μόλις δύο πόντους, οι άμυνες πάνω στον Ράις και η γενικότερη παρουσία του, έδειξαν πως επέστρεψε πραγματικά, ανοίγοντας το rotation του Πασκουάλ, ο οποίος σαφώς υπολογίζει (και υπολόγιζε) στον Παππά.

Σειρά παίρνει… ο Ντεμέτρις Νίκολς. Ο Αμερικανός, η αλήθεια είναι πως δεν έχει βρει τα πατήματά του και αν εξαιρέσει κανείς, κάποιες σκόρπιες καλές εμφανίσεις, δεν έχει μπει στο κλίμα.

Κάτι οι προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, κάτι η έλευση του Πασκουάλ, έβγαλαν εκτός… ρυθμού τον Νίκολς, ο οποίος το τελευταίο διάστημα, δεν παίζει πολύ. Σε κάθε περίπτωση, ο Αμερικανός, είναι το επόμενο μεγάλο «στοίχημα» του Τσάβι Πασκουάλ. Να βρει χώρο και ρόλο στον Νίκολς και να προσθέσει ένα ακόμα κομμάτι στο πάζλ της ομάδας του.

Exit mobile version