ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Flashback: Η «παράσταση» του Παππά στο Βελιγράδι (vid)

Με αφορμή το αυριανό παιχνίδι στη Σερβία (26/1) το Panathinaikos24.gr θυμάται τη μεγάλη ανατροπή των «πρασίνων» του Πεδουλάκη επί του Ερυθρού Αστέρα (90-86) τον Νοέμβριο του 2013, η οποία έφερε φαρδιά πλατιά την «υπογραφή» του Νίκου Παππά

Flashback: Η «παράσταση» του Παππά στο Βελιγράδι (vid)

Την 1η Νοέμβρη του 2013, ο Παναθηναϊκός του Αργύρη Πεδουλάκη βρέθηκε στο Βελιγράδι για να αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα, ο οποίος έκανε εκείνη τη σεζόν την επανεμφάνισή του στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση του μπάσκετ, μετά από απουσία περίπου 15 ετών.

Οι «πράσινοι» φάνταζαν ως το απόλυτο φαβορί σε εκείνο το παιχνίδι καθώς οι γηπεδούχοι είχαν ξεκινήσει με το «αριστερό» στην πρώτη φάση της διοργάνωσης, γνωρίζοντας δυο απανωτές ήττες, αλλά στο παρκέ τα πράγματα εξελίχθηκαν εντελώς διαφορετικά. Η ομάδα του Ράντονιτς, έχοντας τη συμπαράσταση της «καυτής» έδρας της και εκμεταλλευόμενη τα «κενά» διαστήματα του «τριφυλλιού» έχτισε σταδιακά μια διαφορά υπέρ της η οποία έφτασε μέχρι και τους 15 πόντους (62-48, 33′).

Τα δεδομένα και εν τέλει την κατάληξη της αναμέτρησης έμελλε να τα αλλάξει η εμφάνιση του Νίκου Παππά. Ο Έλληνας γκαρντ ήταν εκείνη τη βραδιά το επιθετικό «υπερόπλο» των «πρασίνων», τελειώνοντας το παιχνίδι με 24 πόντους (5/9 δίποντα, 2/2 τρίποντα, 8/10 βολές). Χάρη στον Παππά, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να περάσει μπροστά με 71-67 στο 39′, αλλά οι άστοχες βολές των Διαμαντίδη και Λάσμε, επέτρεψαν στον Ερυθρό Αστέρα να στείλει το παιχνίδι στην παράταση (74-74).

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 21.931 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στον εξτρά χρόνο βέβαια, οι παίκτες του Πεδουλάκη παρουσιάστηκαν πιο προσεκτικοί, παίρνοντας τελικά το «διπλό» με 90-86 το οποίο δύσκολα θα «βαφόταν» πράσινο χωρίς την συνδρομή του Νίκου Παππά!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.