ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σχολή προπονητών… ο Παναθηναϊκός!

Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Δημήτρης Ιτούδης, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Και οι τρεις συνέδεσαν το όνομά τους με τον Παναθηναϊκό. Από τον δάσκαλο στο μαθητή, στον άλλο… μαθητή.

Σχολή προπονητών… ο Παναθηναϊκός!

Πρώτα ήρθε ο Ιτούδης, ο οποίος νίκησε το δάσκαλό του, Ομπράντοβιτς, όντας προπονητής της Μπάνβιτ στην Τουρκία, μετά ήρθε ο Σάρας, ο οποίος νίκησε τον Ιτούδη, ως προπονητής της Ζαλγκίρις. Πλέον μένει να νικήσει ο Σάρας τον Ζοτς, προκειμένου να «κλείσει» ο κύκλος, που περιλαμβάνει τρεις προπονητές, οι οποίοι έχουν συνδέσει το όνομά τους με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ο «άρχοντας των δακτυλιδιών» στην Ευρωλίγκα, ο Δημήτρης Ιτούδης ο κάτοχος της περσινής και ο κορυφαίος προπονητής της περασμένης σεζόν, ενώ ο Σάρας Γιασικεβίτσιους έρχεται… με φόρα, με τους ειδικούς να κάνουν λόγο για το next big thing των ευρωπαϊκών πάγκων.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.