ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΝΑΛΥΣΗ

Τα νούμερα του Νικ δεν δικαιολογούν τη μιζέρια

Μπορεί ο Νικ Καλάθης να διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος, αλλά τα συνολικά στατιστικά δεν δικαιολογούν την καταστροφολογία και τον μηδενισμό από μεγάλη μερίδα του κόσμου. Διαβάστε το θέμα στο panathinaikos24.gr.

Τα νούμερα του Νικ δεν δικαιολογούν τη μιζέρια

Ακόμη μία φορά ο Παναθηναϊκός έχασε από τα χέρια του ακόμη ένα παιχνίδι και για άλλη μία φορά όλοι κατακρίνουν τον Νικ Καλάθη. Έχει γίνει συνήθεια πλέον μετά τα αρνητικά αποτελέσματα του τριφυλλιού όλοι να κρίνουν τον Καλάθη σε οτιδήποτε. Δεν ξέρει να σουτάρει, δεν είναι ηγέτης, δεν είναι Διαμαντιδης, παίρνει πολλά λεφτά. Δεν έχει πει κανείς ποτέ πως είναι σουτέρ, δεν είναι αυτή η δουλειά του στο παρκέ, είναι ηγέτης και έχει φανεί αρκετές φορές φέτος, ναι δεν είναι Διαμαντιδης όμως ξεχνούν οι κατακριτές του Νικ πως παίκτης σαν τον Διαμαντιδη δεν πρόκειται να υπάρξει και το τελευταίο και πιο αστείο είναι τα λεφτά που παίρνει από το συμβόλαιό του.

Δεν έχει πρόβλημα η διοίκηση και έχουν αυτοί! Όλοι όσοι κατακρίνουν τον Καλάθη ξεχνούν πως εκείνος πήρε στις πλάτες του την ομάδα μετά τον τραυματισμό του Μάικ Τζέιμς. Όπως ξεχνούν ποιος έδωσε τη νίκη στον Παναθηναϊκό στο ματς με τη Μπάμπεργκ. Ένα ακόμη παράδειγμα του πόσο ηγέτης είναι ο Καλάθης στη μετά Διαμαντιδη εποχή είναι το πώς αντικατοπτρίζει η καλή του απόδοση το ποσό καλός θα είναι ο Παναθηναϊκός στο παρκέ.

Κακά τα ψέμματα ο Νικ όταν ήταν σε καλή βραδιά η ομάδα παρουσίαζε καλή εικόνα στο παιχνίδι της. Για όσους δεν έχουν πειστεί και θέλουν να συνεχίζουν την καραμέλα του ο Καλάθης φταίει ας δουν τα στατιστικά του στην Ευρωλίγκα.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.968 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεύτερος στις ασίστ με 118, με τον Στέφαν Γιόβιτς του Ερυθρού Αστέρα να είναι στην κορυφή με 119. Δεύτερος και στα κλεψίματα με 36 με πρώτο τον Τσαρλς Τζένκινς του Ερυθρού Αστέρα να έχει 41. Συνολικά ο Καλάθης έχει αγωνιστεί σε 20 παιχνίδια έως τώρα και είναι δεύτερος σκόρερ στην ομάδα πίσω από τον Κει Σι Ριβερς με 232 πόντους έναντι 239.

Είναι πρώτος σε λεπτά συμμετοχής με 577:51 έναντι του δεύτερου Κει Σι Ρίβερς με 544:24. Πρώτος σε ασίστ με 118 με τον δεύτερο Τζέιμς Φελντέιν να έχει 47. Πρώτος σε κλεψίματα με 36 έναντι 24 του Κρις Σίνγκλετον.

Τρίτος στα ριμπάουντ με 90 συνολικά (21επ.- 69αμ.) με δεύτερο τον Γιάννη Μπουρούση με 99 (34επ.- 65αμ.) και πρώτος ο Κρις Σίνγκλετον με 116 (42επ. – 74αμ.).

Εν ολίγοις ναι, ο Καλάθης στα τελευταία 5 διαδοχικά παιχνίδια έως τώρα είχε κακή απόδοση ωστόσο αυτό δεν πρέπει να ακυρώνει τα υπόλοιπα 15 παιχνίδια, που είχε σε καθένα από αυτά διψήφιο αριθμό πόντων και είχε τρία νταμπλ – νταμπλ. Πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή η καραμέλα πως για όλα φταίει ο αρχηγός της ομάδας που βάσει στατιστικών δεν στηρίζεται και επίσης δεν βοηθά πουθενά. Στήριξη στην ομάδα και τέλος στη γκρίνια και στο κυνήγι μαγισσών…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...