ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Πλησιάζει ο Ισακ

Ο Σουηδός επιθετικός είναι το φαβορί για να αποτελέσει τον εκλεκτό στην επίθεση του Παναθηναϊκού.

Πλησιάζει ο Ισακ

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές τόσο με τον ποδοσφαιριστή, όσο και με την ομάδα του. Ο ίδιος ο παίκτης θέλει εδώ και μέρες να φορέσει τα πράσινα, γι αυτό και προσπαθεί και ο ίδιος να πείσει τη Ράντερς να ρίξει τις απαιτήσεις της και να τον παραχωρήσει.  Ούτως ή άλλως, ο  Μίκαελ Ίσακ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι…

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το θέμα είναι σε πολύ καλό δρόμο. Ο Σουηδός φορ, που θα αποτελέσει το μπακ απ του Μάρκους Μπεργκ, πλησιάζει στο “τριφύλλι” και είναι το φαβορί για να αποτελέσει τον εκλεκτό στην επίθεση του Παναθηναϊκού. Μέχρι αύριο αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις στην υπόθεση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.