ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Κάντε υπομονή, είμαι ακόμα 20 ετών!»

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μέσα από το blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, έκανε μια κατάθεση… ψυχής, μιλώντας για την πίεση που του ασκείται, σχολιάζοντας πως προχωράει μόνο και μόνο για να δικαιώσει τον Παναθηναϊκό για την επιλογή του.

«Κάντε υπομονή, είμαι ακόμα 20 ετών!»

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στο esake.gr ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού Superfoods:

Σίγουρα όλος ο κόσμος του Παναθηναϊκού περιμένει πολλά από μένα. Μου αρέσει να λειτουργώ υπό πίεση. Θέλω να τους δικαιώσω. Αλλά είμαι ακόμα 20. Πρέπει να υπάρχει υπομονή. Πρέπει να κάνω λάθη και να μάθω από αυτά. Μόνο από τα λάθη μου θα γίνω καλύτερος.

Προχωράω, συνεχίζοντας τη δουλειά. Προχωράω, έχοντας τους γονείς μου, την αδερφή μου, τους φίλους μου, που με στηρίζουν όταν όλοι οι άλλοι είναι απέναντι μου. Προχωράω για να δικαιώσω τον Παναθηναϊκό.

Εγώ στο τέλος θα παίξω μπάσκετ γιατί το αγαπάω και θα κάνω τα πάντα για αυτό. Κάνεις δεν θα με σταματήσει.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 51.055 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Βασίλης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...