ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έφτασε στην Αθήνα ο Εμποκού

Ο Πολ Ζοσέ Εμποκού, επέστρεψε στην Ελλάδα, αφού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα του Κονγκό και αύριο αναμένεται να προπονηθεί κανονικά με τους συμπαίκτες του.

Έφτασε στην Αθήνα ο Εμποκού

Ο 24χρονος άσος, ο οποίος πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό τουρνουά με την ομάδα της πατρίδας του, επέστρεψε σήμερα στην Αθήνα και από αύριο θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας.

Από την κατάσταση στην οποία θα είναι, θα εξαρτηθεί και η συμμετοχή στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα (Σάββατο 4/2). Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή του στο πρώτο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης για το κύπελλο (7ή8ή9/2).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...