ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Πάνω απ’ όλα το καλό του αθλήματος και όχι ένας τίτλος παραπάνω!»

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, Παναγιώτης Τριαντόπουλος, τοποθετήθηκε για όλα όσα ειπώθηκαν στη σύσκεψη για τον τελικό κυπέλλου, αποκαλύπτοντας το πώς το «τριφύλλι» πήρε την απόφαση να συναινέσει να διεξαχθεί ο τελικός στο Αλεξάνδρειο.

«Πάνω απ’ όλα το καλό του αθλήματος και όχι ένας τίτλος παραπάνω!»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods στον ΣΠΟΡ ΦΜ 94.6:

Για το πως κατέληξαν οι δύο πλευρές στη λύση της Θεσσαλονίκης: 

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά στον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας που κλείνει σήμερα 109 ιστορία λαμπρής ιστορίας. Υπάρχουν πάρα πολλά γήπεδα που έχουν δαπανηθεί εκατομμύρια ευρώ φορολογούμενων και είναι ακατάλληλα. Τα περισσότερα γήπεδα ρημάζουν, δεν μπορούν να διεξαχθούν αγώνες και χάνονται τα χρήματα των Ελλήνων.

Η Λάρισα μπορεί να διεξάγει αγώνες μέχρι Α2. Έτσι υπήρχαν τέσσερις επιλογές: το ΟΑΚΑ, το ΣΕΦ (δεν θα μπορούσε να γίνει εκεί), το Αλεξάνδρειο και η Κρήτη. Ο Άρης έκανε μία πρόταση να γίνει ο τελικός στο Αλεξάνδρειο και η ΕΟΚ πρότεινε να γίνει μία κλήρωση ανάμεσα στα τρία κατάλληλα γήπεδα. Εμείς είχαμε προτείνει εξαρχής να γίνει ο αγώνας στην Βόρεια Ελλάδα, κι έτσι δεχθήκαμε την πρόταση του Άρη χωρίς κλήρωση και να γίνει ο τελικός στο Αλεξάνδρειο».

Για το αν μπαίνει σε ρίσκο ο τίτλος για τον Παναθηναϊκό: 

«Σαφώς και αλλάζουν οι πιθανότητες, αλλά εξαρχής θέλαμε δίκαιο τελικό. Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να υποστηρίξει και να αναβαθμίσει το άθλημα. Για να είμαστε δίκαιοι και να ακολουθήσουμε τις αρχές μας, δεχτήκαμε να γίνει στο Αλεξάνδρειο. Για εμάς πάνω απ’ όλα είναι το καλό του αθλήματος και όχι ο ένας τίτλος παραπάνω».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.053 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την θετική ανταπόκριση από πλευράς του κόσμου του Παναθηναϊκού: 

«Ήταν ένα δώρο για τα γενέθλια της ομάδας, να δείξουμε για άλλη μία φορά το μεγαλείο του συλλόγου μας».

Για το αν έγινε κουβέντα για τα εισιτήρια που θα πάρουν οι δυο ομάδες:

«Πρώτα απ’ όλα συζητήσαμε με τους ανθρώπους του Άρη για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα και εκείνοι δεσμεύτηκαν πως θα γίνει ένας τελικός αντάξιος της ιστορίας των δύο ομάδων. Ακόμη δεν μπορούμε να συζητήσουμε για εισιτήρια, αυτά θα γίνουν γνωστά στην επόμενη σύσκεψη».

Για το ότι τέτοιες ενέργειες οδηγούν προς τη σωστή κατεύθυνση: 

«Βήμα-βήμα θα προχωράμε και τέτοιες ενέργειες μας πάνε μπροστά. Το ιδανικό είναι μακριά ακόμη, αλλά τέτοιες προσπάθειες βοηθούν να φτάσουμε εκεί που θέλουμε και να διασκεδάζει ο κόσμος».

Για το ότι η αρχή έγινε στους περσινούς τελικούς πρωταθλήματος και το αν μπορούμε να δούμε στο μέλλον τελικό πρωταθλήματος με οπαδούς και των δύο φιναλίστ: 

«Το τέλος της διαδρομής θα είναι αυτό. Να ζήσουμε στιγμές με φιλάθλους και των δύο ομάδων στον ίδιο αγώνα. Έχουν γίνει μεγάλες προσπάθειες από τις δύο διοικήσεις, κυρίως στους περσινούς τελικούς. Υπάρχει μία τεράστια προσπάθεια για να βελτιωθεί η κατάσταση. Ωστόσο, για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, υπάρχει ακόμη δρόμος. Είμαστε αισιόδοξοι όμως».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.