ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Και τώρα Λάσμε!

Ο Παναθηναϊκός έκανε το καθήκον του απόψε, νίκησε τη Γαλατάσαραι και πλέον το ενδιαφέρον όλων, στρέφεται γύρω από την περίπτωση Στεφάν Λάσμε.

Και τώρα Λάσμε!

Στον φετινό Παναθηναϊκό, το… μεταγραφικό ντελίριο δε λέει να σταματήσει, αφού τις τελευταίες ώρες, το όνομα του Στεφάν Λάσμε, έχει ξαναμπεί στο προσκήνιο του «πράσινου» ρεπορτάζ.

Όπως προκύπτει από τις πληροφορίες, από αύριο κιόλας, ο Τσάβι Πασκουάλ θα μιλήσει με τους ανθρώπους της ομάδας προκειμένου να συζητηθεί το ενδεχόμενο απόκτησης του Γκαμπονέζου σέντερ.

Υπενθυμίζεται πως ο Λάσμε, δικαιώθηκε στην προσφυγή που κατέθεσε στη FIBA και έτι μπορεί να αγωνιστεί όπου θέλει και φυσικά τα σενάρια φούντωσαν, όταν ο ίδιος ο Γκαμπονέζος, μέσα από τα social media, έκανε… άνοιγμα στον Παναθηναϊκό.

Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν!
Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν! 25.461 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτό που μένει είναι να φανεί, ποιες θα είναι οι διαθέσεις του Πασκουάλ και της διοίκησης, αναφορικά με το ενδεχόμενο απόκτησης του πρώην άσου του Παναθηναϊκού και της Γαλατάσαραι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...