ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ PANATHINAIKOS24.GR

Μπαλτάκος: «Να ενώσουμε την Παναθηναϊκή οικογένεια»

Αυτό είναι το μήνυμα του προέδρου του Παναθηναϊκού Α.Ο, μέσω δηλώσεών του στο panathinaikos24.gr, με αφορμή τα σημερινά γενέθλια του Συλλόγου και τα 109 χρόνια ένδοξης ιστορίας.

Μπαλτάκος: «Να ενώσουμε την Παναθηναϊκή οικογένεια»
Ο Δημήτρης Μπαλτάκος αναφέρεται στο όραμά του, στέλνει μήνυμα στον κόσμο να “αγαπάει το πιο ωραίο σήμα στον κόσμο, το τριφύλλι” και αναφέρεται στη δυναμική του συλλόγου.
Τι σημαίνει για εσάς Παναθηναϊκός;
Εντιμότητα, ανιδιοτέλεια  και αντοχή στον χρόνο και τις κακουχίες
Υπάρχουν κάποιες στιγμές που ξεχωρίζετε στην ιστορία του Παναθηναϊκού;
Ηταν σημαδιακό το πρώτο Ευρωπαϊκό στο μπάσκετ στο Παρίσι το 1996. Ήμουν μόλις 9 ετών και θυμάμαι να παρακολουθώ τον Βράνκοβιτς, από τα σκαλιά του Palais de Sports, να τρέχει για το κόψιμο – δεν έχω άλλες εικόνες από το παιχνίδι.
Επίσης, θυμάμαι πολύ έντονα τους τελικούς βόλλευ στον Τάφο την χρονιά που είχε χαθεί ο Υφαντής, ένας οπαδός της Θύρας 13. Τότε είμασταν όλοι 12-13 χρόνια νεώτεροι και τα πράγματα ήταν πολύ πιο απλά.
Σημαντική στιγμή για τον Παναθηναϊκό και την Ελλάδα γενικότερα  είναι το αήττητο πρωτάθλημα του 1964, ένα ρεκόρ που διατηρεί ο Σύλλογος έπειτα από τόσα χρόνια
Ποια η ευχή σας για τα επόμενα χρόνια του Παναθηναϊκού;
Έυχομαι την ένωση της παναθηναϊκής οικογένειας. Το θεωρώ προσωπικό μου χρέος να προσπαθήσω ώστε ο Παναθηναϊκός, ΠΑΕ, ΚΑΕ, Θύρα 13 και ο απλός κόσμος να είναι ενωμένος. Να είμαστε ένα. Η δυναμική του Συλλόγου είναι τεράστια και με κοινή στρατηγική κατεύθυνση μπορεί να εκτοξευτεί.
 Ένα μήνυμα για τον κόσμο του συλλόγου;
Να αγαπάει το πιο ωραίο σήμα στον κόσμο, το τριφύλλι και να στηρίζει τον Σύλλογο που ιδρύθηκε στις 3 Φεβρουαρίου, 1908, τον Παναθηναϊκό μας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...