ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τριαντόπουλος: «Να διεξαχθεί ένας τελικός διαφήμιση για το άθλημα»

Ο διευθύνων σύμβουλος της «πράσινης» ΚΑΕ, μίλησε για τη συναίνεση του Παναθηναϊκού στην πρόταση του Άρη και εξέφρασε την επιθυμία του για την διεξαγωγή ενός τελικού διαφήμιση για το άθλημα

Τριαντόπουλος: «Να διεξαχθεί ένας τελικός διαφήμιση για το άθλημα»

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Παναγιώτης Τριαντόπουλος:

«Λόγω των περιορισμένων επιλογών που είχαμε και της αρχικής θέσης του Παναθηναϊκού πως επιθυμεί να παίξει στη Βόρεια Ελλάδα και στην επιθυμία μας να διεξαχθεί ένας τελικός χωρίς γκρίνιες και παράπονα και να είναι διαφήμιση για το ελληνικό μπάσκετ, συμφωνήσαμε να γίνει ο αγώνας στο “Αλεξάνδρειο”. Και εγγυήθηκαν οι δύο ομάδες και κυρίως ο Άρης που θα είναι δικό του το γήπεδο πως θα είναι ένας τελικός διαφήμιση για το άθλημα»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...