ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ανδρεόπουλος: «Μεγάλη νίκη, συγχαρητήρια στον κόσμο»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, χαρακτήρισε μεγάλη τη νίκη, απέναντι στον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη, ενώ ευχαρίστησε και τον κόσμο για τη στήριξή του.

Ανδρεόπουλος: «Μεγάλη νίκη, συγχαρητήρια στον κόσμο»

Αναλυτικά:

«Είναι μία μεγάλη νίκη σε μία δύσκολη έδρα απέναντι σε έναν πολύ δυνατό και ενθουσιώδη αντίπαλο. Είχαμε δύο πρόσωπα στο παιχνίδι μας αλλά τουλάχιστον όταν έπρεπε κάναμε το σωστό και πήραμε τη νίκη. Μπορεί να χάσαμε έναν βαθμό αλλά πρέπει να μάθουμε πως τίποτα δεν είναι δεδομένο. Αφιερώνουμε τη νίκη στους οπαδούς του Παναθηναϊκού που ήρθαν σήμερα στο γήπεδο και μας στήριξαν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...