ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Τρελό γέλιο: δρομέας του Ολυμπιακού με εμφάνιση της ομάδας του στη “Λεωφόρο Δρομέων” (pic)

Απίστευτες ατάκες από φίλους του Παναθηναϊκού και πολύ γέλιο το πρωί στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας

Τρελό γέλιο: δρομέας του Ολυμπιακού με εμφάνιση της ομάδας του στη

Ένα αν μη τι άλλο ασυνήθιστο γεγονός, ειδικά για τα ελληνικά δεδομένα, είχαμε στον αγώνα δρόμου “Λεωφόρος Δρομέων” σήμερα το πρωί που έλαβε χώρα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, τον οποίο διοργανώνει ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.

Τι ακριβώς συνέβη; Ανάμεσα στους χιλιάδες δρομείς υπήρξε και συμμετοχή αθλητή του Ολυμπιακού. Ο… αθεόφοβος εμφανίστηκε στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας με εμφάνιση της ομάδας του και φυσικά δεν γλίτωσε από την… καζούρα των υπολοίπων που στη συντριπτική τους πλειοψηφία ήταν φίλαθλοι του Παναθηναϊκού.

Ο δρομέας του Ολυμπιακού άκουσε λίγη… γιούχα από τους παρευρισκόμενους, οι περισσότεροι γελούσαν που τον είδα, όπως έκανε και ο ίδιος. Φυσικά, δεν συνέβη το παραμικρό… παρατράγουδο, μιας και ο σκοπός της παρουσίας του εκεί ήταν απλά για να λάβει μέρος στον αγώνα, σαν επαγγελματίας αθλητής. Μάλιστα, τερμάτισε δεύτερος, με πολλούς να τον… πειράζουν, λέγοντας του: “Με τόσους Παναθηναϊκούς να σε κυνηγάνε, λογικό να τερματίσεις γρήγορα”.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.240 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
δρομεις

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.