ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το μπλέξιμο με Λάσμε…

Ο Στεφάν Λάσμε απασχολεί την… Παναθηναϊκή επικαιρότητα, ωστόσο υπάρχει μια μικρή λεπτομέρεια, που μπορεί να αλλάξει όλο το σκηνικό.

Το μπλέξιμο με Λάσμε…

Ο Γκαμπονέζος σέντερ, έκανε το άνοιγμα του προς τον Παναθηναϊκό, οι φίλοι της ομάδας, βρίσκονται σε… ντελίριο ενθουσιασμού με την προοπτική της επιστροφής του Λάσμε, εντούτοις, η διοίκηση και ο προπονητής είναι αυτοί που θα αποφασίσουν.

Πρέπει όμως να σημειωθεί και ο κίνδυνος που ελλοχεύει, αναφορικά με την απόκτηση (αν και εφόσον πραγματοποιηθεί η μεταγραφή) του Γκαμπονέζου σέντερ.

Η FIBA έδωσε τη σχετική άδεια στον παίκτη να αγωνιστεί, καθώς δεν έχει πάρει ακόμα την τελική της απόφαση, όσον αφορά την τιμωρία του. Όπερ σημαίνει, πως ανά πάσα ώρα και στιγμή, μπορεί η Παγκόσμια Ομοσπονδία, να πάρει την τελική της απόφαση και να τιμωρήσει τον Λάσμε (δεδομένα θα τιμωρηθεί, κανείς δεν ξέρει ποια θα είναι η ποινή φυσικά), πράγμα που σημαίνει, πως θα πρέπει άμεσα να σταματήσει από κάθε αθλητική δραστηριότητα και να αποχωρήσει από την ομάδα στην οποία θα αγωνίζεται.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.079 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αντιλαμβάνεται κανείς, πως αν προκύψει ένα τέτοιο σενάριο (διόλου απίθανο), θα δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στην ομάδα που θα έχει αποκτήσει τον παίκτη. Γι’ αυτό και υπάρχει μεγάλο ρίσκο στην περίπτωση που ασχοληθεί ο Παναθηναϊκός με την περίπτωσή του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.