ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Δυνατά από την αρχή…»

Το παραλίγο… πάθημα απέναντι στον Προμηθέα στην Πάτρα, έγινε μάθημα για τον Παναθηναϊκό, ενόψει Κόροιβου, σύμφωνα με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο.

«Δυνατά από την αρχή…»

Ο νεαρός φόργουορντ των «πράσινων», στο blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, αναφέρθηκε στο ματς του Παναθηναϊκού στην Αμαλιάδα, αλλά και στις επόμενες αναμετρήσεις της ομάδας στην Ευρωλίγκα.

Το blog του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στο esake.gr:

«Προερχόμαστε από μια πολύ σημαντική νίκη στην Κωνσταντινούπολη την οποία χρειαζόμασταν πάρα πολύ. Γενικά στα εκτός έδρας ματς στην Ευρωλίγκα δεν παίζουμε τόσο καλά ωστόσο το σημαντικό είναι να κερδίζουμε ακόμη κι όταν δεν παρουσιάζουμε το καλό μας πρόσωπο. Σίγουρα είναι κάτι που πρέπει να βελτιώσουμε και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε.

Τώρα έχουμε μπροστά μας δύο αγώνες στην έδρα μας και μαζί την ευκαιρία να πάρουμε ισάριθμες νίκες οι οποίες θα μας βοηθήσουν να ανέβουμε βαθμολογικά. Για να τα καταφέρουμε βέβαια επιβάλλεται να παίξουμε καλά και με συγκέντρωση. Στην Ευρωλίγκα όλοι οι αγώνες έχουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας και οι απαιτήσεις είναι υψηλές.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.676 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Βέβαια, πρώτα και κύρια μας απασχολεί το ματς με τον Κόροιβο. Μια πολύ καλή ομάδα, που παλεύει όλα τα παιχνίδια στη μάχη που δίνει για να μείνει στην κατηγορία. Στην Πάτρα με τον Προμηθέα κινδυνεύσαμε να χάσουμε γεγονός που θα πρέπει να μας γίνει μάθημα. Επιβάλλεται να μπούμε από την αρχή δυνατά ώστε να πάρουμε τη νίκη.

Τα ξαναλέμε σύντομα

Βασίλης».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.