ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Το panathinaikos24.gr στη “Λεωφόρο Δρομέων” (pics)

Σε μία άψογα δομημένη διοργάνωση με αρκετή προσέλευση κόσμου, η "Λεωφόρος Δρομέων" έδειξε πως οφείλει να γίνει θεσμός και να πραγματοποιείται κάθε χρόνο. Το panathinaikos24.gr ήταν εκεί.

Το panathinaikos24.gr στη

Όποιος χρησιμοποίησε το μετρό το πρωί της Κυριακής, θα βρέθηκε μπροστά σε μία πράσινη λαοθάλασσα που είχε ως προορισμό τους Αμπελόκηπους, για να συμμετάσχει στη “Λεωφόρο Δρομέων”.

Συγκεκριμένα 1.331 ενήλικες κάθε ηλικίας και εθνικότητας και 316 μικρά παιδιά, βρέθηκαν μπροστά από το “Απόστολος Νικολαΐδης” για να τρέξουν την διαδρομή τους, σε αυτή την πρωτότυπη για τα ελληνικά δεδομένα, πρωτοβουλία του Παναθηναϊκού.

Η άψογη διοργάνωση της Λεωφόρου Δρομέων ήταν άκρως επιτυχημένη και πραγματικα οφείλει να γίνει θεσμός. Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων αλλά και τους χορηγούς έκαναν ότι καλύτερο για τους συμμετέχοντες και η διοργάνωση ήταν απόλυτα σχεδιασμένη και στην παραμικρή λεπτομέρεια και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Από την εγγραφή των μελών από το “Παύλος Γιαννακόπουλος” και την ιδιαίτερα καλοφτιαγμένη ιστοσελίδα leoforosdromeon.gr, έως το τέλος της σήμερα.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ήταν ο καλύτερος τρόπος να φέρει παιδιά στην ομάδα και κυρίως να τους μάθει το τρέξιμο και την άθληση γενικότερα. Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα για ένα παιδί από το να αθλείται και αυτό φαινόταν στα χαμόγελα των μικρών πρασίνων που έτρεξαν την διαδρομή τους σήμερα. Επίσης συμμετείχαν και αθλητές του συλλόγου από άλλα τμήματα όπως εκείνο της άρσης βαρών δείχνοντας το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στην “Μάνα του Λόχου.”

Όσοι συμμετείχαν στη “Λεωφόρο Δρομέων” είχαν και την ευκαιρία να… ζήσουν την ευγενή άμιλλα όταν ο αθλητής του Ολυμπιακού Αντώνης Τριπόδης ανέβηκε στο βάθρο έχοντας κατακτήσει τη δεύτερη θέση στα 5 χιλιόμετρα αντρών και οι παρευρισκόμενοι χειροκρότησαν την επιτυχία του. Στιγμές Παναθηναϊκού πολιτισμού…

Τέλος, είχαμε και τις βραβεύσεις των αθλητών του τμήματος στίβου του Παναθηναϊκού όπου στα 10 χιλιόμετρα αντρών εγινε το 1-2 με τους Δημήτρη Σαμπάνη και Κωνσταντίνο Νικολάου να κατακτούν τις δύο πρώτες θέσεις, ενώ στα 10 χιλιόμετρα γυναικών, η Ελένη Λεβεντάκη ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου.

Στα 5 χιλιόμετρα ο Γιώργος Λουφέκης κατέκτησε την τρίτη θέση, όπως το ίδιο συνέβη και στα 5 χιλιόμετρα γυναικών με την Χριστίνα Φούκη.

Ο Παναθηναϊκός έδειξε για άλλη μία φορά τον δρόμο προς τον αθλητισμό και την ευγενή άμιλλα και η διοργάνωση “Λεωφόρος Δρομέων” οφείλει να γίνει θεσμός και να πραγματοποιείται κάθε χρόνο. Μόνο καλο θα κάνει και για την Αθήνα, αλλά φυσικά και τον Παναθηναϊκό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...