ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΟΙΡ0ΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPERFOODS 55-76

Απλά και Παναθηναϊκά

Με... άνεση και στυλ, ο Παναθηναϊκός νίκησε εύκολα εκτός έδρας (55-76) τον Κόροιβο Αμαλιάδας, για τη 16η αγωνιστική της basket league.

Απλά και Παναθηναϊκά

Το ματς

Ο Κόροιβος Αμαλιάδας έβαλε το πρώτο καλάθι της αναμέτρησης απέναντι στον Παναθηναϊκό Superfoods. Εκεί το τριφύλλι αντέδρασε και μ’ ένα σερί 12-0 πήρε γρήγορα αέρα 10 πόντων στα πρώτα 3 λεπτά της αναμέτρησης. Πρωταγωνιστές στα πρώτα αυτά λεπτά ήταν οι Μπουρούσης και Χαραλαμπόπουλος, οι οποίοι είχαν πετύχει από 4 πόντους. Μετά από 6 λεπτά στο πρώτο δεκάλεπτο ο Κόροιβος έκανε ένα σερί 4-0 και μείωσε γρήγορα στους 8 πόντους. Στη συνέχεια ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος με ωραίο φόλοου έκανε το 8-19 και έστειλε την διαφορά σε διψήφιο και πάλι για τον Παναθηναϊκό Superfoods (+11)! Το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με το «τριφύλλι» να προηγείται με 12-25.

Το δεύτερο κομματί του αγώνα ξεκίνησε με τον Μάικ Τζέιμς να πετυχαίνει 4 συνεχόμενους πόντους και να διαμορφώνει το σκορ στο 13-29. Στο σημείο εκείνο σειρά πήρε ο Αλεσάντρο Τζεντίλε που με 4 συνεχόμενους πόντους κι αυτός έστειλε την διαφορά στο +20 (13-33), 6 λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ο Κόροιβος εκεί ήταν που έκανε ένα μικρό σερί 5-0 και κατέβασε την διαφορά στους 15 πόντους. Στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός δυσκολευόταν στο να σκοράρει με το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρώνεται, με το «τριφύλλι» στο +15 (24-39).

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Παναθηναϊκός έκανε ένα επιμέρους σκορ 2-5 και έστειλε την διαφορά στο +18 (26-44). Ο Κόροιβος όμως μ’ ένα γρήγορο 4-0 έριξε την διαφορά κάτω από τους 15 πόντους. Στη συνέχεια οι πράσινοι ανέβασαν απόδοση κι έτσι ολοκληρώθηκε το τρίτο δεκάλεπτο με τον Παναθηναϊκό να προηγείται με 33-54.

Το τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. Η διαφορά ανέβαινε και κατέβαινε συνεχώς. Ο Παναθηναϊκός είχε ξεκάθαρο προβάδισμα κι όλα είχαν κριθεί. Τελικά ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη με 76-55 απέναντι στον μαχητικό Κόροιβο Αμαλιάδας.

ÃÊÁÌÐÑÉÅË ÊÏÑÏÉÂÏÓ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ KORIVOS - PANATHINAIKOS (BASKET LEAGUE 2016-2017)
ÃÊÁÌÐÑÉÅË ÊÏÑÏÉÂÏÓ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ KORIVOS - PANATHINAIKOS (BASKET LEAGUE 2016-2017)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE