ΚΟΙΡ0ΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPERFOODS 55-76

Απλά και Παναθηναϊκά

Με... άνεση και στυλ, ο Παναθηναϊκός νίκησε εύκολα εκτός έδρας (55-76) τον Κόροιβο Αμαλιάδας, για τη 16η αγωνιστική της basket league.

Το ματς

Ο Κόροιβος Αμαλιάδας έβαλε το πρώτο καλάθι της αναμέτρησης απέναντι στον Παναθηναϊκό Superfoods. Εκεί το τριφύλλι αντέδρασε και μ’ ένα σερί 12-0 πήρε γρήγορα αέρα 10 πόντων στα πρώτα 3 λεπτά της αναμέτρησης. Πρωταγωνιστές στα πρώτα αυτά λεπτά ήταν οι Μπουρούσης και Χαραλαμπόπουλος, οι οποίοι είχαν πετύχει από 4 πόντους. Μετά από 6 λεπτά στο πρώτο δεκάλεπτο ο Κόροιβος έκανε ένα σερί 4-0 και μείωσε γρήγορα στους 8 πόντους. Στη συνέχεια ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος με ωραίο φόλοου έκανε το 8-19 και έστειλε την διαφορά σε διψήφιο και πάλι για τον Παναθηναϊκό Superfoods (+11)! Το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με το «τριφύλλι» να προηγείται με 12-25.

Το δεύτερο κομματί του αγώνα ξεκίνησε με τον Μάικ Τζέιμς να πετυχαίνει 4 συνεχόμενους πόντους και να διαμορφώνει το σκορ στο 13-29. Στο σημείο εκείνο σειρά πήρε ο Αλεσάντρο Τζεντίλε που με 4 συνεχόμενους πόντους κι αυτός έστειλε την διαφορά στο +20 (13-33), 6 λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ο Κόροιβος εκεί ήταν που έκανε ένα μικρό σερί 5-0 και κατέβασε την διαφορά στους 15 πόντους. Στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός δυσκολευόταν στο να σκοράρει με το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρώνεται, με το «τριφύλλι» στο +15 (24-39).

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Παναθηναϊκός έκανε ένα επιμέρους σκορ 2-5 και έστειλε την διαφορά στο +18 (26-44). Ο Κόροιβος όμως μ’ ένα γρήγορο 4-0 έριξε την διαφορά κάτω από τους 15 πόντους. Στη συνέχεια οι πράσινοι ανέβασαν απόδοση κι έτσι ολοκληρώθηκε το τρίτο δεκάλεπτο με τον Παναθηναϊκό να προηγείται με 33-54.

Το τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. Η διαφορά ανέβαινε και κατέβαινε συνεχώς. Ο Παναθηναϊκός είχε ξεκάθαρο προβάδισμα κι όλα είχαν κριθεί. Τελικά ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη με 76-55 απέναντι στον μαχητικό Κόροιβο Αμαλιάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Exit mobile version