ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έτσι άρχισαν οι αποδοκιμασίες για Βαρδινογιάννη

Δείτε πως ξεκίνησαν όλα στη Λεωφόρο...

Έτσι άρχισαν οι αποδοκιμασίες για Βαρδινογιάννη

Ενώ μέχρι και το τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα, ουδείς είχε ασχοληθεί ή αντιληφθεί την παρουσία του «Καπετάνιου» στα επίσημα της Λεωφόρου, ο πρώην παράγοντας των «πράσινων» λίγα λεπτά πριν το σφύριγμα της λήξης του αγώνα, σηκώθηκε από τη θέση του, κάνοντας βόλτες στα επίσημα, λίγο πριν αναχωρήσει από το γήπεδο.

Τότε έγινε αντιληπτός από τον κόσμο, ο οποίος άρχισε να τον αποδοκιμάζει, με την ένταση να… κλιμακώνεται σιγά σιγά και πέραν των οργανωμένων. Μεγάλη μερίδα του κόσμου (η μεγαλύτερη) αποδοκίμασε έντονα τον Γιώργο Βαρδινογιάννη, ενώ υπήρξαν και κάποιοι που αντέδρασαν και λογόφεραν με αρκετούς από αυτούς που αποδοκίμαζαν.

Εν τέλει, η κατάσταση δεν ξέφυγε ουδέποτε, το ματς ολοκληρώθηκε κανονικά και ο κόσμος ασχολήθηκε με τη νίκη της ομάδας, η οποία μετά από καιρό, χάρισε χαμόγελα στους φίλους του «τριφυλλιού».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.849 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.