ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποτελέσματα Αγώνων 2016-2017

Με σοβαρότητα πήρε τη νίκη!

Ο Παναθηναϊκός, χωρίς να εντυπωσιάσει, πήρε τη νίκη με 8-5 , σε εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον ΝΟ Πατρών.

Με σοβαρότητα πήρε τη νίκη!

Οι πράσινοι ταξίδεψαν στην Πάτρα για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΝΟ Πατρών. Οι παίκτες του  Νάσου Ηρειώτη δεν έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης ωστόσο κρατάνε τους βαθμούς από αυτό το ματς που είναι πολύτιμοι για την κατάληψη της τρίτης θέσης στην κανονική περίοδο.

Με 30 φίλους στο πλευρό του ο Παναθηναϊκός δεν εντυπωσίασε αλλά κατάφερε να πάρει ένα επαγγελματικό διπλό με 8-5. Ο Παναθηναϊκός περνάει μία δύσκολη περίοδο αλλά παρόλα αυτά η ομάδα αποδίδει και παίρνει και αποτελέσματα. Μην ξεχνάει κανείς ότι παίζει χωρίς ξένους εδώ και αρκετό καιρό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ