ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΟΚ 3-2

ΠΑΟ θα πει μαχητική ψυχή!

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε πίσω με 0-2 σετ αλλά με...μαχητική ψυχή και με την τρομερή στήριξη του κόσμου, πήρε τη νίκη με 3-2 επί του ΠΑΟΚ στην Κυψέλη! Τρομερή εμφάνιση από Μπέλλο.

ΠΑΟ θα πει μαχητική ψυχή!

Ο Παναθηναϊκός πήρε μία μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ σήμερα στο κλειστό της Κυψέλης. Οι «πράσινοι» μπήκαν σχετικά καλά στην αναμέτρηση και μέχρι τα μισά του πρώτου σετ είχαν το προβάδισμα. Στη συνέχεια όμως  έπεσε η απόδοση της ομάδας και ο ΠΑΟΚ  κατέκτησε το σετ 25-23 και πήρε προβάδισμα στην Κυψέλη.

Στο δεύτερο σετ η εικόνα ήταν αντίστοιχη. Οι «πράσινοι», με τον πολύ καλό Τσίροβιτς, είχαν το προβάδισμα και στα δύο τεχνικά ταίμ άουτ. Στο πρώτο ήταν μπροστά με 8-7 και στο δεύτερο με 16-14. Στο κρίσιμο σημείο, η ομάδα του Ανδρεόπουλου έδωσε αρκετούς εύκολους πόντους σε αυτή του Καλμαζίδη, οι φιλοξενούμενοι προσπέρασαν ξανά 19-21 και κατέκτησαν το σετ 22-25.

Στη σημερινή αναμέτρηση  Γκονζάλες δεν ήταν καλός, με τον Ανδρεόπουλο να κάνει την κίνηση-ματ και να βάζει στην θέση του τον Μπέλο. Αυτή η κίνηση έδωσε μεγάλη ώθηση στην ομάδα. Ο Παναθηναϊκός λοιπόν στο τρίτο σετ ήταν αποφασιστικός και έδειξε από την αρχή ότι δεν θα παραδώσει τα όπλα. Έτσι το τρίτο σετ το κατέκτησε με ιδιαίτερη ευκολία (25-16).

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.104 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο τέταρτο σετ οι πράσινοι είχαν πάλι πολύ καλό πρόσωπο και με τους Μπέλο και Τσίροβιτς σε πολύ καλή μέρα έδειχναν ικανοί να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα. Παρά τις αλλαγές του Γιάννης Καλμαζίδη (Τερζής, Σαφράνοβιτς), το «τριφύλλι» διατηρούσε τη διαφορά (17-13, 20-14, 22-14) και πήρε με χαρακτηριστική άνεση το τέταρτο σετ οδηγώντας την αναμέτρηση στο τάι μπρέικ.

Ο Παναθηναϊκός με φόρα απο το τέταρτο σετ έφτασε και στην κατάκτηση του πέμπτου με 15-9 και πέτυχε μία ανεπανάληπτη ανατροπή και έφυγε στο +4 από τον τρίτο ΠΑΟΚ.

Τα σετ: 23-25, 22-25, 25-16, 25-17, 15-9

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...