ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρης-Παναθηναϊκός 66-69

Ζορίστηκε… αλλά νίκησε

O Παναθηναϊκός νίκησε τον Άρη εκτός έδρας (69-66) στην παράταση, φτάνοντας τις δέκα νίκες στο πρωτάθλημα μπάσκετ, της Α1 γυναικών.

Ζορίστηκε... αλλά νίκησε

Το έξτρα… πεντάλεπτο χρειάστηκε ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να ξεπεράσει το εμπόδιο του Άρη στη Θεσσαλονίκη, με την ομάδα του Πέτρου Πρέκα να επικρατεί τελικά με 69-66, σε ένα ματς θρίλερ.

Οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο, σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ο Παναθηναϊκός όμως, ήταν πιο ψύχραιμος και αποτελεσματικός στην παράταση και πήρε τη νίκη.

Οι «πράσινες» έφτασαν τις δέκα νίκες στο πρωτάθλημα και παρέμειναν σε τροχιά… κορυφής, σε αντίθεση με τους «κιτρινόμαυρους» που έπεσαν στο 3-11.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE