ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπεργκ: «Νίκες μέχρι τέλους και κύπελλο!»

Ο Μάρκους Μπεργκ, έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια. Μόνο νίκες και το κύπελλο για να κλείσει θετικά η σεζόν.

Μπεργκ: «Νίκες μέχρι τέλους και κύπελλο!»

Ο Σουηδός άσος των «πράσινων», θεωρεί πως υπάρχουν ακόμα ελπίδες να κλείσει θετικά η χρονιά για τον Παναθηναϊκό, κάτι που θα συμβεί, αν έρθει ένας τίτλος, που δεν είναι άλλος από το κύπελλο.

Όσα είπε ο Μάρκους Μπεργκ στην κάμερα της Nova:

«Είναι πολύ καλή αίσθηση όταν σκοράρεις, τα αποψινά γκολ δεν ήταν από τα καλύτερά μου αλλά το σημαντικό γεγονός είναι ότι καταφέραμε και σκοράραμε. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε αρκετές ευκαιρίες και χώρους, στο δεύτερο όμως μπορέσαμε να ξεκλειδώσουμε την αντίπαλη άμυνα και τελικά πήγαν όλα καλά.

Είναι δύσκολο να σας απαντήσω τι άλλαξε και σκοράρουμε περισσότερο στα τελευταία παιχνίδια, βέβαια και με τον ΠΑΣ Γιάννινα κάναμε αρκετές ευκαιρίες. Μόνο στα δύο τελευταία όμως δημιουργήσαμε τόσες πολλές φάσεις και πήραμε νίκες με ευρύ σκορ, στα προηγούμενα παιχνίδια δεν το είχαμε καταφέρει. Βλέπουμε ότι πλέον υπάρχουν πολλοί παίκτες που μπαίνουν στην αντίπαλη περιοχή και πιέζουν, αυτό είναι σίγουρα κάτι πολύ θετικό.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.511 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως είπα, εγώ προσπαθώ πάντα για το καλύτερο. Μπορείτε να δείτε ότι πλέον δεν τρέχω πολλά μέτρα σε κάθε ματς, προσπαθώ όμως να είμαι σε καλή θέση και να παίζω όσο πιο έξυπνα γίνεται. Κοιτάζω σαν επιθετικός που είμαι να βρίσκομαι σωστά τοποθετημένος, στον σωστό χρόνο την κατάλληλη στιγμή, και να κάνω έξυπνο παιχνίδι αντί να τρέχω συνεχώς. Αυτό που κοιτάζω είναι να μην πηγαίνω συνέχεια πάνω κάτω σε όλο το παιχνίδι.

Υπάρχουν παίκτες που δουλεύουν καλύτερα από εμένα σε αυτόν τον τομέα, εγώ ως επιθετικός παίρνω από τη δική τους δύναμη και αύρα προκειμένου να αποδώσω όσο καλύτερα μπορώ. Πιστεύω ότι έχουμε καλούς παίκτες στο ρόστερ, ειδικά στην επίθεση, και με την επιστροφή του Λέτο θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι επιθετικά. Κάθε Σαββατοκύριακο πρέπει να έχουμε σταθερή απόδοση, όχι να παίζουμε καλά τη μια φορά και την άλλη όχι.

Πρέπει να συνεχίσουμε τις όσο δυνατόν καλύτερες εμφανίσεις στη συνέχεια της σεζόν, πάντα με τη δέουσα σταθερότητα. Έχουμε καλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, χρειαζόμαστε όμως τη στήριξη των φιλάθλων μας και θα προσπαθήσουμε να τους ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη τους. Προσπαθούμε για το καλύτερο αλλά κάποιες φορές δυσκολευόμαστε να τα καταφέρουμε, ωστόσο πρέπει πάντα να μαχόμαστε σε κάθε αναμέτρηση.

Αυτό θέλουν να βλέπουν οι φίλαθλοί μας, μια ομάδα να μάχεται και να παλεύει σε όλα τα παιχνίδια. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε καλό τελείωμα στη φετινή σεζόν, με νίκες στο πρωτάθλημα και παίρνοντας το Κύπελλο. Υπάρχουν ακόμα πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν μέχρι το τέλος της περιόδου. Πάντως πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι, κάναμε ένα-δύο καλά παιχνίδια αλλά δεν γίναμε η καλύτερη ομάδα του κόσμου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.