ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Οδυσσέα μείνε για πολλά χρόνια στην Πανάθα!» (Pics)

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Παναιτωλικού και δέχθηκε «επίθεση»… από τους φίλους της ομάδας.

«Οδυσσέα μείνε για πολλά χρόνια στην Πανάθα!» (Pics)

Ο νεαρός τερματοφύλακας των «πράσινων», ολοένα και βελτιώνεται, αποκτά αυτοπεποίθηση και δείχνει να πατά γερά, κάτω από τα πράσινα γκολποστ.

Ο Βλαχοδήμος, έμεινε και χθες στο «μηδέν», με τον κόσμο να τον αγκαλιάζει με ένα ζεστό χειροκρότημα. Όταν δε, πόσταρε στο λογαριασμό του στο Instagram, μια φωτογραφία από το ματς, τα σχόλια των φίλων του Παναθηναϊκού, ήταν αποθεωτικά.

«Οδυσσέα μείνε για πολλά χρόνια στην Πανάθα!», «Μπράβο συνέχισε έτσι», «Μείνε και εσύ και ο αδερφός σου στον Παναθηναϊκό», μερικά από τα σχόλια, στην ανάρτηση του Βλαχοδήμου.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.358 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

👏🏼☘️

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Odisseas Vlachodimos (@vlachod1mos) στις

16735915_10155076474360536_2063446491_n

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.