ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τριαντόπουλος: «Τα πάντα για το πρωτάθλημα, το κύπελλο και το Final-4»

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, μίλησε για τους στόχους της ομάδας, στο περιθώριο της κοπής της πίτας του Ερασιτέχνη.

Τριαντόπουλος: «Τα πάντα για το πρωτάθλημα, το κύπελλο και το Final-4»

Αφού συνεχάρη τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη για την προσπάθεια που κάνουν, αναφέρθηκε στους στόχους του «εξάστερου».

Όσα είπε ο Παναγιώτης Τριαντόπουλος:

«Θα ευχηθώ καλή χρονιά, με υγεία, δύναμη και τύχη σε όλους γιατί χρειάζεται. Να συγχαρώ κι εγώ την προσπάθεια που κάνουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού για να κρατήσουν ψηλά τη σημαία και να υποσχεθώ πως εμείς κάνουμε το καλύτερο και για το Κύπελλο, και για το Πρωτάθλημα και για το Final-4. Πιστεύω ότι φέτος θα πετύχουμε πολλά περισσότερα. Σας ευχαριστώ πολύ και καλή χρονιά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.