ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Δουλεύουν καλά ο προπονητής και οι συνεργάτες του»

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί, σε δηλώσεις του τόνισε ότι η βελτίωση των «πρασίνων» οφείλεται στον προπονητή και στους συνεργάτες του.

«Δουλεύουν καλά ο προπονητής και οι συνεργάτες του»

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εφημερίδα «Live Sport»:

«Δεν ήμασταν τόσο καλοί με τον Παναιτωλικό, όσο με τον Αστέρα, αλλά καταφέραμε ναν νικήσουμε και να πετύχουμε τέσσερα γκολ. Είναι σημαντικό ότι σκοράρουμε ακόμη κι όταν δεν είμαστε εντυπωσιακοί. Πρέπει να μάθουμε να νικάμε και σε τέτοιες ημέρες κι αυτό έχει σημασία»

Σχετικά με τη συνέχεια του Τριφυλλιού, είπε: «Είναι απαραίτητο να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και πρέπει να παλέψουμε όλα τα παιχνίδια. Υπ[άρχει το Κύπελλο, που είναι ένας τίτλος και τα προκριματικά του Champions League για να διεκδικήσουμε. Πρέπει να νικάμε γιατί έχουμε χάσει αρκετούς βαθμούς». 

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.244 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο πού αποδίδει τη βελτίωση του Παναθηναϊκού, σημείωσε: «Ο προπονητής και οι συνεργάτες του δουλεύουν καλά, εμείς προσπαθούμε να ανταποκριθούμε στις εντολές τους κι αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Βέβαια πρέπει να έχουμε διάρκεια, γιατί δύο νίκες δεν μας αρκούν. Έχουμε ακόμη πολλά παιχνίδια να δώσουμε. Ωστόσο είναι καλό που βελτιωνόμαστε». 

Αναφορικά με την αυτοπεποίθηση που έχει στα τελευταία ματς: «Νιώθω πολύ καλά στον Παναθηναϊκό. Ο προπονητής με εμπιστεύεται, υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα και με βοηθάει να αποδώσω καλύτερα. Η συμμετοχή στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής ήταν σημαντική για μένα, αφού πάντα ήθελα να καθιερωθώ στην Εθνική. Υπάρχουν ο-ι κατάλληλες προϋποθέσεις για να παίξω καλά». 

Όσο για τη χαμηλή προσέλευση του κόσμου: «Δεν χρειάζεται να πω κάτι. Εμείς πρέπει να νικάμε, να παίζουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας και οι οπαδοί μας θα το δουν και θα έρθουν να μας υποστηρίξουν. Ας μην ξεχνάμε ότι έχουμε μία δύσκολη σεζόν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...