Ποδόσφαιρο

Αναβολή στην προσφυγή Πλατανιά για Κουλιμπαλί

Αναβολή στην προσφυγή Πλατανιά για Κουλιμπαλί

Ο Παναθηναϊκός ζήτησε και πήρε αναβολή για την εκδίκαση της προσφυγής του Πλατανιά για την υπόθεση του Ουσμάν Κουλιμπαλί.

Ο Πλατανιάς, όπως είναι γνωστό, έχει καταθέσει προσφυγή για την μην καταβολή, όπως αναφέρουν οι Κρητικοί των συμφωνηθέντων χρημάτων που φτάνουν τις 61.000 ευρώ.

Η εκδίκαση της προσφυγής ήταν να γίνει σήμερα αλλά ο δικηγόρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ζήτησε και πήρε αναβολή για 2 εβδομάδες. Έτσι, η υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει στις 28/2. Σχετικά με το τι έκβαση θα έχει η υπόθεση κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version