Παναθηναϊκός-Μακεδόνες 3-0 (25-12, 25-22, 25-17)

Και τώρα… Final-4!

Ο Παναθηναϊκός σαν σε... προπόνηση, νίκησε τους Μακεδόνες με 3-0 σετ και προκρίθηκε στο Final-4, στο βόλεϊ γυναικών.

H ομάδα του Δημήτρη Καζάζη, είναι η πρώτη που προκρίθηκε στο Final-4 και πλέον περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της, στην κλήρωση της Παρασκευής (17/2). Το Final-4 θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Γλυφάδας, το διήμερο 4-5 Μαρτίου.

Το ματς

Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά από την αρχή του πρώτου σετ (9-2), κράτησε διαφορά έξι πόντων μέχρι και το πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ (16-10) και κατάφερε με άσο της Πολ να κατακτήσει εύκολα το σετ με 25-12, χωρίς να απειληθεί.

Στο δεύτερο σετ, οι Μακεδόνες κέρδισαν τις εντυπώσεις, ήταν ανταγωνιστικοί απέναντι στα «φίνα κορίτσια», εντούτοις η κλάση και η εμπειρία μέτρησαν υπέρ της ομάδας του Καζάζη, η οποία έστω και δύσκολα πήρε το σετ (25-22).

Το τρίτο σετ ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, ο Παναθηναϊκός άνοιξε τη διαφορά νωρίς (11-6, 20-12) φτάνοντας σε μια εύκολη νίκη με 3-0 σετ (25-17 έληξε το τρίτο), τσεκάροντας το εισιτήριο για το Final-4, που θα διεξαχθεί στο κλειστό της Γλυφάδας, το διήμερο 4-5/3.

Παναθηναϊκός (Καζάζης): Χρυσομάλλη, Κωνσταντίδου, Πολ, Μερτέκη, Ρίτσι, Φιλντ /Ρόγκα -λ, Παρασχάκη, Καββάδια.

Μακεδόνες Αξιού (Σκουλικάρης): Πολυνοπούλου, Δραγουμάνου, Σπανού, Σαγκάρντια, Τοάζι, Καραφουλίδου/ Μυρίδου-λ, Τζαγκαρακη-λ, Τσουκαλά, Στεφανίδου, Παπαδοπούλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Exit mobile version