ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ζιλμπέρτο: «Παραιτήθηκα γιατί διαφωνούσα…»

Τους λόγους που τον ώθησαν σε παραίτηση από το πόστο του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό, ανέφερε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, μέσω των social media.

Ζιλμπέρτο: «Παραιτήθηκα γιατί διαφωνούσα…»

Ο Βραζιλιάνος πρώην τεχνικός διευθυντής των «πράσινων», ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους «χώρισε» με τον Παναθηναϊκό.

Η ανάρτηση του Ζιλμπέρτο Σίλβα:

«Αποφάσισα να παραιτηθώ επειδή διαφώνησα με τον τρόπο που εξελίσσονταν τα πράγματα, ο οποίος ήταν διαφορετικός από αυτόν που με προσέλαβε η διοίκηση, για να δώσω μία καλύτερη διεύθυνση στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Είμαι ευγνώμων στον Παναθηναϊκό για την ευκαιρία και του εύχομαι καλή τύχη. Αυτή την στιγμή επικεντρώνομαι στην τελειοποίηση του Lagoa Flat Hotel, στην γενέτειρά μου Λαγκόα ντα Πράτα, ενώ έχω δεχτεί προτάσεις για να επιστρέψω στο ποδόσφαιρο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.