ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Χαραλαμπόπουλος: «Δεν παίζει ρόλο η έδρα»

Στο γεγονός πως δεν παίζει ρόλο η έδρα, στάθηκε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, μιλώντας πριν από την προπόνηση του Παναθηναϊκού, στο «Nick Galis Hall».

Χαραλαμπόπουλος: «Δεν παίζει ρόλο η έδρα»

Όσα είπε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος:

«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι που κρίνει έναν τίτλο. Θα μπούμε δυνατά και αν παίξουμε σοβαρά, είμαστε φαβορί. Σε τέτοια ματς, μετρά το ποιος το θέλει περισσότερο. Εμείς θα μπούμε σίγουρα δυνατά. Είναι ένα παιχνίδι μπάσκετ, δεν παίζει ρόλο η έδρα. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, να παίξουμε όπως ξέρουμε και αν το κάνουμε θα έχουμε πολλές πιθανότητες».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.