Τουρνουά One on One στο «Π. Γιαννακόπουλος» (Pic)

Panathinaikos24 Team
17.02.2017 | 21:03
Τουρνουά One on One στο «Π. Γιαννακόπουλος» (Pic) | Panathinaikos24.gr

Το πρώτο One on One τουρνουά μπάσκετ, διοργανώνεται από τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, την Παρασκευή 24/2, στο κλειστό «Π. Γιαννακόπουλος».

Αναλυτικά:

Την Παρασκευή 24/2 στο κλειστό “Παύλος Γιαννακόπουλος” από τις 19:00 έως τις 22:00 θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά εσωτερικό τουρνουά μπάσκετ «ONE on ONE»! Στο τουρνουά δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο αθλητές και αθλήτριες της Ακαδημίας μπάσκετ του Παναθηναϊκού Α.Ο.

Όλα τα παιδιά που θα λάβουν μέρος σε αυτό θα πρέπει υποχρεωτικά να φορούν αποκριάτικες στολές .

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να γίνουν στους προπονητές του τμήματος που ανήκει ο αθλητής-τρία .

Στους νικητές θα δοθούν αναμνηστικά δώρα!
Σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε, να χορέψουμε με δυνατή μουσική και να απολαύσουμε μπάσκετ από το Batman το Superman και ό,τι άλλο θα σκεφτούν οι μικροί και μεγάλοι αθλητές-τριες της Ακαδημίας μας! 

Την Παρασκευή 24/2 στο κλειστό “Παύλος Γιαννακόπουλος” από τις 19:00 έως τις 22:00 θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά εσωτερικό τουρνουά μπάσκετ "ONE on ONE"! Στο τουρνουά δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο αθλητές και αθλήτριες της Ακαδημίας μπάσκετ του Παναθηναϊκού Α.Ο. Όλα τα παιδιά που θα λάβουν μέρος σε αυτό θα πρέπει υποχρεωτικά να φορούν αποκριάτικες στολές . Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να γίνουν στους προπονητές του τμήματος που ανήκει ο αθλητής-τρία . Στους νικητές θα δοθούν αναμνηστικά δώρα! Σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε, να χορέψουμε με δυνατή μουσική και να απολαύσουμε μπάσκετ από το Batman το Superman και ό,τι άλλο θα σκεφτούν οι μικροί και μεγάλοι αθλητές-τριες της Ακαδημίας μας! #panathinaikos #panathinaikos1908 #bepao #paobasketballacademy #academies

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos Athletic Club (@panathinaikos_1908) στις