ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Αποκλείστηκε στα προημιτελικά ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε εντός έδρας ήττα με 14-4 από τον Ολυμπιακό και αποκλείστηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος στο πόλο ανδρών.

Αποκλείστηκε στα προημιτελικά ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός «λύγισε» και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού, καθώς ηττήθηκε στην έδρα του με 14-4 από τον Ολυμπιακό, ο οποίος προκρίθηκε στο Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος στο πόλο ανδρών.

Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων φάνηκε από το πρώτο δεκάλεπτο (5-1 οι «ερυθρόλευκοι) ενώ το ημίχρονο έκλεισε στο 9-3. Τοράκης, Χαραλαμπόπουλος, Καρούντζος και Φώσκολος οι σκόρερ των «πρασίνων».

Τα οκτάλεπτα: 1-5, 2-4, 0-3, 1-2

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 1.757 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παναθηναϊκός (Ηρειώτης): Χαραλαμπόπουλος 1, Τοράκης 1, Καρούντζος 1, Φώσκολος 1

Ολυμπιακός (Βλάχος): Μυλωνάκης 1, Φουντούλης 3, Ποντικέας 1, Ντόσκας 1, Κολόμβος 1, Μουρίκης 1, Εσπανιόλ 2, Αργυρόπουλος 1, Πρέκας 2, Γιάνοβιτς 1

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...